skip to Main Content
Menu
Vacante Relaxante Cu O Pergola Bioclimatica

Vacante relaxante cu o pergola bioclimatica

Inca de la inceputul carierei tale de antreprenor, manager, administrator in domeniul HoReCa, ti-ai dorit sa vii cu ceva nou, nu-i asa? Daca detii un local la munte, cu siguranta te-ai gandit sa pui in valoare panorama si sa oferi vacante relaxante in inima muntilor, si pe terasa. Ofera vacante relaxante cu o pergola bioclimatica!

Iti mai aduci aminte care au fost principalele tale obiective la inceput?

Poate sa aduci ceva personalizat care sa iti defineasca activitatea, numele si modul cum percep clientii aceasta industrie datorita contributiei tale. Poate sa faci lumea mai buna si oamenii mai fericiti.

Cu siguranta sa aduci schimbare.

Te intelegem perfect, este specific antreprenorilor – cei care se straduiesc sa gandeasca „out of the box”, in afara limitelor impuse de experiente anterioare, si in afara regulilor lipsite de creativitate.

Daca inca te afli pe acest drum, este perfect, si vrem sa iti mai dam si noi putin de gandit, pentru ca o experienta impartasita este intotdeauna o experienta mai puternica.

Ok…

Ti-ai facut planurile, ti-ai stabilit obiectivele, strategiile si ai inceput sa le urmezi.

Dupa o perioada de timp ai obtinut rezultate, ai strans date si ai inceput sa le analizezi.

Ce ai observat?

Ce anume din ceea ce oferi tu ti-a adus cele mai bune rezultate, si ce anume are nevoie de imbunatatiri? Ce detalii ai omis?

Zona in care este amplasat hotelul, restaurantul sau resortul tau te poate ajuta sa iti fructifici la maximum potentialul, si nu doar prin simpla asezare geografica. Si nu doar prin activitatile pe care le propui.

Vizitatorii tai mai au nevoie si de relaxare, prin urmare ai nevoie sa nu te gandesti doar la ce sa le dai de facut, sau doar la cazare si masa, ci si la spatiul de relaxare.

Puneti urmatoarele intrebari:

  • Ai un spatiu de relaxare langa localul tau?
  • Cum arata spatiul tau de relaxare?
  • Daca ai o terasa la restaurant, terasa la hotel, etc., le satisface nevoile clientilor tai?

 

Ai un spatiu de relaxare langa localul tau? Cum altfel sa oferi vacante relaxante cu o pergola bioclimatica?

Pergola Bioclimatica marca Pergole de Lux

Pergola Bioclimatica marca Pergole de Lux

Raspunsul ar trebui sa fie un „DA!” hotarat. Daca, totusi, nu ai avut inca timp sa te gandesti la acest aspect sau sa incepi sa amenajezi terasa, sa stii ca ar fi bine sa o faci.

Terasa este cea mai buna forma de amenajare a unui spatiu de relaxare. Atunci cand nu se afla in excursii, turistii care te viziteaza se pot relaxa privind imprejurimile si socializand intre ei.

Ba, mai mult, terasa ofera prilejul perfect de a-ti cunoaste si tu clientii, de a intretine discutii cu ei, de a-i observa si a le solicita un feedback despre experienta lor de pana acum.

Poti amenaja o pergola retractabila bioclimatica atasata de cladirea ta pentru a facilita accesul la terasa si a-i atrage pe vizitatori sa comunice atat cu natura cat si cu tine si localul tau.

Tine cont de acest pont – va face diferenta atunci cand se vor gandi sa revina in zona!

 

Cum arata spatiul tau de relaxare? Asa ar trebui sa arate niste vacante relaxante in inima muntilor pe terasa, cu o pergola bioclimatica

Atunci cand au ales hotelul sau restaurantul tau, oamenii s-au uitat si la gradul de confort pe care il oferi si la aspectul localului.

Nu este ceva neobisnuit ca vizitatorii sa caute un local care sa arate foarte bine, deoarece aspectul este unul dintre cei mai buni indicatori ai calitatii.

Este la fel si pentru spatiul de relaxare. Daca turistii vor vedea in spatiul amenajat de tine calitate, grija, atentie la detalii, confort si rezistenta, vor avea incredere in atentia pe care le-o acorzi si in localul tau.

Si cu siguranta vor vedea aceste caracteristici daca iti amenajezi terasa cu o pergola bioclimatica. Aceasta este cea mai recomandata in zonele montane datorita aspectului luxos pe care il impune, rezistentei si calitatii materialelor si sistemului.

Daca ai o terasa la restaurant, terasa la hotel, etc., le satisface nevoile clientilor tai?

Intreaba-te urmatoarea intrebare, pe care iti recomandam sa ti-o adresezi periodic: „de ce au nevoie clientii mei?”.

Nu vei gasi raspunsul imediat, deoarece va trebui sa-ti analizezi foarte bine clientii, localul, oportunitatile si obiectivele.

Insa, atunci cand il vei gasi, vei descoperi ca vizitatorii au nevoie:

  • Sa se simta protejati, deoarece muntele ii sensibilizeaza
  • Sa se relaxeze
  • Sa aiba liniste dar si voie buna
  • Au nevoie de mai mult soare sau de mai multa umbra?
  • Sa aiba parte de confort, si lista poate continua.

Dupa ce analizezi aceste nevoi, incepi sa iei masuri pentru a le satisface. Poti sa te gandesti, de exemplu, daca o acoperire provizorie a terasei este suficienta sau mai bine investesti intr-o structura rezistenta care sa protejeze eficient.

 

Orice efort de a intelege, respecta si satisface clientii se transforma imediat in succes.

Prin urmare, documenteaza-te si ia acele decizii care sa ii faca pe clientii tai sa exclame: „Asa da!”.