skip to Main Content
Menu
Sisteme De Sticla Pentru Terase Acoperite

Sisteme de sticla pentru terase acoperite

Ti-ai pus vreodata intrebarea „ Cum reusesc unele afaceri sa aiba succesul pe care il au? ”. Noi ne-am intrebat de multe ori, si ne-am dat seama ca vorbim de calitate si nu de cantitate – in orice domeniu! Prin urmare, in acest articol gasesti detalii despre sisteme de sticla pentru terase acoperite – secretul succesului multor afaceri din domeniul HoReCa.

 

Sisteme de sticla glisanta manuala

Sistemele de inchideri cu sticla prelungesc cu cel putin 3 luni de zile durata de utilizare a terasei unui restaurant. Poate fi vorba si despre o cafenea, terasa unui hotel sau orice spatiu de relaxare din domeniul HoReCa.

sticla manuala pergole de lux

Adevarul este ca terasele comerciale sau turistice au nevoie de o organizare foarte buna pentru a atrage cat mai multi vizitatori. Organizare, calitate si siguranta oferita clientilor. Despre aceste lucruri vorbim si in cazul acestor sisteme de sticla pentru terase.

Sticla manuala este cea mai simpla accesorizare pentru o terasa acoperita. Vorbim despre o sticla securizata de 8 mm sau 10 mm care protejezeaza terasa de ploaie, zapada si vant.

Sisteme manuale de inchidere cu sticla

Realizate din panouri verticale de sticla manuala, aceste sisteme de sticla glisanta manuala gliseaza stanga-dreapta, aerisind terasa si transformand-o intr-o terasa deschisa.

 

Sisteme de sticla automatizate pentru terase acoperite, cu glisare in sus

O varianta mai eleganta si eficienta decat sistemele manuale sunt sistemele automatizate cu sticla securizata.

Toate tipurile de inchideri din sticla marca Pergole de Lux sunt realizate cu sticla securizata. Si toate au eleganta lor specifica, si confort maxim pe care il aduc pe terasa. Insa sistemele automatizate aduc putin mai multa functionalitate.

Fiind controlate cu ajutorul telecomenzii sau aplicatiei mobile, aceste sisteme de sticla automatizate pentru terase sunt cele mai potrivite pentru restaurante, cafenele, hoteluri.

Sunt alcatuite din 2, 3 sau 4 panouri orizontale de sticla securizata care, la actionare electrica, gliseaza in partea de sus a peretelui de sticla. Un panou de sticla ramane intotdeauna fix, iar celelalte se suprapun acestuia, terasa ramanand deschisa.

Aceste sisteme eficientizeaza atat trecerea pe terasa cat si aerisirea spatiului, si organizarea terasei datorita usurintei cu care pot fi actionate.

 

Sisteme de sticla automatizate pentru terase acoperite, cu glisare in jos

Sunt sisteme foarte asemanatoare cu sistemele automatizate cu glisare in sus. Au aceleasi specificatii si arata la fel, doar ca in acest caz partea fixa se afla jos. Panourile mobile gliseaza in partea inferioara si se suprapun cu panoul fix, cand sistemul este glisat la maximum.

Se mai numesc sisteme tip Balustrada deoarece, datorita glisarii in partea inferioara, aceste sisteme de sticla automatizate pentru terase formeaza o balustrada de sticla.

sisteme de sticla pentru terase acoperite

Aceste inchideri din sticla sunt ideale atat pentru delimitarea spatiului si pentru terase la inaltime unde este necesara crearea unei balustrade de sticla pentru siguranta.

 

Datorita actionarii electrice a sistemelor si elegantei si protectiei pe care o aduc spatiilor, sistemele automate de sticla pot aduce afacerile din zona HoReCa de la impas la succes. Si asta, imediat dupa instalare, deoarece:

  • Oamenilor le plac noutatile si exclusivitatea
  • Vizitatorii au nevoia sa se simta protejati
  • Clientii au nevoie sa stie ca le sunt satisfacute nevoile (de a sta pe terasa oricat si oricand, de a avea confort termic si o atmosfera placuta)
  • Clientii importanti revin intotdeauna acolo unde au avut o experienta placuta.

 

Acestea pot fi doar o mica parte din lunga lista de idei care aduc succes unei locatii turistice, comerciale, de relaxare. Dar sunt o parte valoroasa.