skip to Main Content
Menu
Decking Pentru Pergole Bioclimatice

Decking pentru pergole bioclimatice

In sezonul cald, cand natura este principala atractie, toata lumea se muta afara. Daca vrei sa te bucuri de vreme in aer liber si vrei sa ai coltul tau de relaxare, o pergola bioclimatica si un decking de calitate sunt tot ce ai nevoie. Asadar, afla ce variante de decking pentru pergole bioclimatice exista!

Pardoseala exterioara ne ofera libertate de miscare, protectie si siguranta pe terasa. Prin urmare, deck-ul a inceput sa fie in centrul atentiei . Materialele s-au diversificat, la fel si culorile si design-ul. Datorită aspectului minimalist și a durabilitatii, pardoseala exterioara poate fi folosita în aer liber sau in diferite locuri precum: piscine, spa-uri, terase, foișoare, grădini, balconuri sau curti.

 

Transformare totala si confort

Daca ai o pergola bioclimatica pe terasa, s-ar putea ca pardoseala exterioara de la Pergole de Lux sa iti fie de ajutor. Decking-ul este folosit cu succes si in apropierea piscinelor, fiind locul ideal pentru amplasarea sezlongurilor si a canapelelor. Vei vedea ca spatiul se va transforma total odata cu montarea decking-ului. Orice model de pergole retractabile ai alege, vei gasi deckingul care sa se potriveasca perfect spatiilor tale exterioare, armonizand farmecul naturii cu designul elegant si delicat al lemnului.

 

Culori pentru toate gusturile

Paleta de culori pentru decking este una variata, fiind disponibile 5 nuante: grey, silver, oak, cedar si natur. Orice culoare ai alege, trebuie sa stii ca materialul din care este facut decking-ul este calitativ. Astfel, culorile nu-si vor pierde din stralucirea de la inceput. Cu aceste varietati, poti obtine armonia cromatica mult visata cu orice pergola ai avea.

 

Tipuri de Deck. Decking pentru pergole bioclimatice

Deck-ul WPC este construit dintr-un material inovator, ecologic ce are la baza 70% lemn si 30% plastic. Masele plastice asigura duritate, o durata de viata mare si aderenta, iar nuantele de lemn aduc un aspect placut.

deck WPC

Decking-ul este fabricat in Romania cu minutiozitate si atentie pentru a respecta cele mai inalte standarde. Vestea buna e ca lemnul compozit e foarte usor de intretinut. Nu necesita tratament chimic sau vopsire!

Deck-ul din lemn termotratat este o alta varianta de amenajare a terasei cu pardoseala exterioara. Extrem de rezistenta la umiditate, aschiere sau daunatori, pardoseala exterioara din lemn termotratat poate oferi terasei tale eleganta necesara.

deck lemn termotratat

 

Daca ai ochit deja locul pe care vrei sa il amenajezi cu decking, mai ai nevoie doar de ajutorul celor de la Pergole de Lux, specialistii tai in pergole bioclimatice si decking. Ei se vor ocupa de tot de la informare, la masurarea spatiului, planificare, recomandari si pana la transport si montaj.

Odata amenajat, poti deja sa te gandesti la urmatorul pas pentru un colt de vis: iti stam la dispozitie cu 4 modele de pergole bioclimatice care pot fi amplasate cu usurinta oriunde iti doresti.