skip to Main Content
Menu
Extra-umbrire Pentru Pergole – Intre Design Si Utilitate

Extra-umbrire pentru pergole – intre design si utilitate

Zilele acestea, cand statul in casa este obligatoriu, suporti cu greu orice raza de soare ce intra in casa. Asta pentru ca nu poti accepta invitatia soarelui de a iesi afara daca nu ai curte, gradina sau o terasa amenajata. Ca sa faci chinul putin mai suportabil, trage jaluzelele. Astazi iti povestim despre extra-umbrire pentru pergole, ferestre si terase.

Exista un tip de umbrire propusa de specialistii in amenajari terase care iti ofera oportunitatea de a controla lumina soarelui. Cu putin ajutor, si cu sisteme de incredere, lumina naturala poate fi adaptata la intensitatea dorita pentru a deveni mai placuta.

Noi, prin conceptul Pergole de Lux, ne dorim ca orice incapere si spatiu sa fie un mediu armonios, confortabil si credem cu tarie ca umbrirea potrivita poate contribui la crearea acestuia. Noi ne bazam pe asa-numitul sistem de umbrire de tip Zip, un sistem foarte util pentru terase, pergole si pentru incaperile cu ferestre inalte, cu sticla.

Cantitatea de lumina poate fi adaptata nevoilor si preferintelor tale, iar sistemele de tip Zip functioneaza ca un protector pentru spatiul tau.

 

Materiale calitative. Extra-umbrire pentru pergole, casa si terasa cu Zip

Sistemele de umbrire despre care iti vorbim sunt realizate dintr-un material textil perforat. Acesta permite circulatia aerului si ajuta la controlul temperaturii interioare, impiedicand crearea efectului de sera. Iar pentru ca tu sa poti alege varianta potrivita pentru casa si terasa ta, exista o gama variata de modele si culori pentru acest sistem.

In timp ce materialul de culoare mai deschisa reflecta razele solare si lumineaza interiorul doar cu cantitatea potrivita de lumina, materialele mai intunecate ofera o priveliste superba spre exterior si absorb lumina. Astfel, sunt ideale pentru momentele cand aveti nevoie de un spatiu mai intunecat. Aceste tip de umbrire este eficient si in cladirile de birouri, pe terasele restaurantelor, si asa mai departe.

 

Accesoriul ideal pentru orice pergola retractabila sau foisor

Daca ai deja o pergola retractabila sau o pergola bioclimatica, sistemele de umbrire de tip Zip sunt accesoriile ideale pentru oaza perfecta de relaxare, intima, chiar la tine acasa. Beneficiezi de protectie dubla. In primul rand, protectia oferita de acoperisul unei pergole bioclimatice, iar in al doilea rand protectia laterala oferita de zipscreen.

Cel mai mare avantaj pe care il ai la acest sistem de umbrire este controlul simplu asupra lui. Il poti controla printr-o telecomanda speciala, totul fiind automatizat. Prin urmare si controlul atmosferei din casa sau de pe terasa ta este mult mai usor.

 

Instalarea sistemului de extra-umbrire

Sistemul de umbrire de tip Zip poate fi instalat, asa cum ai observat si mai sus, in diverse feluri:

  • in exteriorul sau interiorul ferestrelor
  • pe foisor, ca protectie laterala
  • pentru pergole cu acoperis retractabil
  • pe balcon
  • la piscinele acoperite

 

Daca ai nevoie de si mai multe detalii despre aceste sisteme de umbrire, sau daca ai nevoie de recomandarea unui specialist, contacteaza-ne! Iti raspundem cu drag tuturor intrebarilor, si te ghidam pentru a obtine acea extra-umbrire de care ai nevoie.