skip to Main Content
Menu
Pergola Cu Lamele Retractabile, Soluția De Umbrire La Exterior Pentru Spații Atipice

Pergola cu lamele retractabile, soluția de umbrire la exterior pentru spații atipice

O terasă are nevoie de toată grija ta, dacă vrei să o folosești în cel mai bun mod posibil. Iar pergola cu lamele de aluminiu retractabile, soluția de umbrire la exterior pentru spații obișnuite și atipice, te ajută să faci asta. Află în rândurile următoare cum.

Tu ce soluții de acoperire pentru terasa ta ai găsit până acum? Noi îți propunem o soluție care poate părea atipică însă îți oferă oportunități noi pentru terasa ta. Îți oferă atât acoperire cât și libertate, lumină și protecție, totul cu același sistem: pergola cu lamele de aluminiu retractabile.

 

Pergola cu lamele retractabile, soluția de umbrire la exterior pentru spații atipice

Atunci când începi să cauți soluții pentru a-ți reamenaja terasa, trebuie să te gândești la ce îți dorești și cum vrei să arate. Apoi, dacă vrei să folosești terasa pe tot timpul anului. Dacă răspunsul la această afirmație este da, atunci pergola cu lamele de aluminiu retractabile este soluția ideală.

Ce presupune această pergolă?

Acest tip de pergolă este construit integral din aluminiu, atât pentru partea de structură cât și pentru lamelele acoperișului. Lamelele de aluminiu sunt rotative și retractabile, iar mai jos îți expunem câteva dintre avantajele pe care le oferă aceste pergole. Spre deosebire de alte variante de acoperișuri pentru terase, pergolele bioclimatice îți oferă:

  • Aerisirea terasei cu ușurință, tocmai datorită faptului că lamelele de aluminiu sunt rotative și retractabile. Atunci când se rotesc, lamelele permit aerisirea spațiilor pe care le acoperă, chiar și fără ca acoperișul să fie 100% deschis. Funcționarea sistemului asigură rotirea lamelelor odată cu retragerea acestora.

pergola cu lamele de aluminiu

 

  • Impermeabilitate față de apă, atunci când sunt complet închise. Datorită elementelor produse și îmbinate cu grijă, acoperișul cu lamele este complet impermeabil atunci când este închis, pentru a proteja terasa de apă.
  • Scurgere prin stâlpii de susținere. Apa de pe acoperișul acestor pergole este direcționată dinspre lamelele de aluminiu către jgheab și stâlpii de susținere – acolo unde se evacuează prin sistemul integrat de scurgere. În timp ce pergola protejează terasa față de ploaie sau zăpadă, terasa este protejată și față de scurgerile de apă care pot apărea în mod normal.
  • 4 tipuri de configurații, în funcție de poziția terasei și dimensiunile ei. Astfel, pe terasa ta poate fi instalată Pergola Classic (dacă se poate realiza prinderea de un perete de sprijin), Pergola Freedom (dacă ai nevoie de o pergolă cu structură independentă). Sau Pergola Urban (cu prindere de perete și tiranți de sprijin prinși de același perete) și Infinity (de instalat pe o structură existentă montată de tine pe terasă).

pergole bioclimatice

 

  • Accesorii pentru pergole și terasă. Pentru o atmosferă cât mai plăcută pe terasă, aceste pergole retractabile automatizate pot fi completate cu diverse accesorii. Sisteme de iluminare, sisteme audio, dimmer sau senzori; precum și închideri laterale din sticlă, sisteme de umbrire laterale sau decking.

Pergola cu lamele retractabile de aluminiu este o soluție care aduce rezolvări pentru mai multe nevoi, funcționalitatea acesteia favorizând utilizarea terasei tale în orice anotimp.

Iar în cazurile în care există spații atipice la exterior care se vor acoperite cu astfel de soluții, dimensiunile și dispunerea pergolelor se pot reconfigura pentru a se adapta.

 

Află de avantajele și beneficiile pe care le-am expus mai sus, și din paginile noastre de pergole și accesorii pentru terase. Vei avea, astfel, o viziune completă asupra acestora. Și te vei convinge dacă pergola cu lamele retractabile este soluția de umbrire la exterior și pentru spațiul tău la fel precum pentru alte spații obișnuite sau atipice.