skip to Main Content
Menu
Cum Te Ajută Pergola Retractabilă în Legea Antifumat? (Blog Pergole Retractabile Bioclimatice)

Cum te ajută pergola retractabilă în legea antifumat? (Blog pergole retractabile bioclimatice)

Legea antifumat a schimbat foarte mult mediul afacerilor de tip HoReCa în România. Astfel, mulți antreprenori au fost nevoiți să renunțe la afacerea lor sau să se alăture schimbării. Pergole de Lux a adus soluția salvatoare, cu pergola retractabilă care te ajută în legea antifumat.

Venim in ajutorul dumneavoastra cu produse care asigura atat confortul legal necesar, cat si posibilitatea stilizarii locului in sine. Pergola retractabila este raspunsul tuturor problemelor pe care orice administrator de terasa si le pune vizavi de confortul oferit clientilor care-i trec pragul terasei.

Cu ajutorul pergolei retractabile poti fi linistit in ceea ce priveste partea legala. Ca fumator te poti bucura de clipe relaxante intr-un mediu minunat si bine amenajat. Administrator multumit, angajat fericit, servicii ireprosabile, clienti multumiti, timp îndelungat petrecut si implicit rezultate financiare mai bune. Cam acesta ar fi lantul format la o analiza simpla. Pentru ca bucuria clientilor tai depinde de confortul oferit de tine, alege intelept, economic pe termen lung si rezistent! Pergola cu acoperis retractabil este usor de montat si demontat indiferent de dimensiunile sau modelele prezente pe piata.

Pergola Retractabilă. Inovație pentru toate gusturile

Pergola retractabila ofera posibilitatea montarii oriunde, fie ca doriti sa va extindeți spatiul deja existent sau sa il prelungiti. Puteti alege intre achizitionarea unei structuri independente de cladire, sau o puteti monta chiar pe cladirea in care va desfasurati activitatea. Sunt apreciate in toate anotimpurile datorita aspectului tehnic ce asigura impermeabilitatea. Pergolele retractabile pot fi accesorizate cu sisteme de iluminat si dimmer. De asemenea, pot fi inchise cu ajutorul sistemelor de inchidere cu sticla securizata.

Totul, perfect

Pergole de Lux stie cat de important este ca totul sa arate perfect, iar toata lumea sa fie multumita si zambitoare, apreciind timpul de calitate petrecut intr-un loc bine amenajat, bine gandit si mai ales sigur! O gama extinsa de pergole retractabile va stau la dispozitie prin intermediul Pergole de Lux. De la culori, marimi, accesorii si pana la servicii si sfaturi oferite de specialistii în domeniu, noi asiguram intregul pachet oferit. Datorita acestor constructii arhitecturale grijile dumneavoastra legate de legea anti-fumat.

Pergola retractabilă te ajută în legea antifumat. Deschide-o!

Pergola retractabila este solutia ideala atat din punct de vedere practic, protejand impotriva factorilor termici si meteorologici, insa  contribuie semnificativ si la eliminarea fumului de tigara. Mai explicit, cu ajutorul pergolei retractabile poti elimina sistemele de ventilatie. Aerisirea intregului spatiu se va realiza intr-un mod mai eficient, mai rapid si deloc costisitor. Totul cu ajutorul telecomenzii care prin actionarea unui buton va permite raspandirea fumului acumulat.

Rezistență!

Materialele din care sunt alcatuite pergolele si acoperisul retractabil sunt rezistente si testate fiind concepute a rezista chiar si in conditii de incendiu. In concluzie, puteti elimina din start orice grija legata de un posibil incendiu. Clientii dumneavoastra se pot bucura în siguranta de clipele minunate si relaxante petrecute pe terasa. Pergolele cu acoperis retractabil dispun si de sisteme de scurgere a apei, care sunt alcatuite din jgheab prin care apa se scurge spre canalele incorporate in profilele rezistente din aluminiu. Astfel, apa nu se va prelinge pe structura sau pe terasa.

În acest mod apa va fi condusa direct spre sol, iar acoperisul nu va mai fi solicitat de presiunea apei stranse pe suprafata lui. In privinta modelelor, dimensiunilor, culorilor sau a texturilor, Pergole de Lux pune la dispozitia clientilor sai o gama distincta de variante pe care le puteti achiziționa.

Acum, ca ai aflat cum te ajuta pergola retractabila in legea antifumat, poti face un pas inainte!
Vezi si PROIECTELE NOASTRE!