skip to Main Content
Menu

Vrei mai mult decât un acoperiș fix pentru terasa ta?

Încearcă pergolele retractabile!

Dacă niciunul dintre sistemele tradiționale de acoperire a teraselor nu te-a avantajat până acum, încearcă altceva! Pergole retractabile de lux. Preturi competitive

Sisteme moderne, atractive și funcționale care să îți transforme terasa în mediul perfect de relaxare în orice anotimp, printr-o simplă apăsare de buton.

 • Pergole retractabile care se instalează rapid
 • Pergole Bioclimatice care pot acoperi suprafețe de diverse dimensiuni
 • Sprijin tehnologic în utilizare
 • Sisteme de calitate, realizate din materiale atent alese și instalate
 • Posibilitatea accesorizării pergolei așa cum vrei tu
 • O terasă pe care o poți folosi în orice sezon, indiferent de vremea de afară
 • Construcții ușoare dar rezistente, ușor de utilizat
 • Sisteme personalizate după nevoile tale, care te ajută să utilizezi terasa în moduri diferite
 • Poți controla pergola și accesoriile de oriunde, cu ajutorul aplicației mobile, sau din confortul casei tale prin telecomandă
 • Relaxare, confort și protecție
 • Atmosferă plăcută și clienți satisfăcuți
 • Spațiu pentru fumat ideal, ferit și primitor

Imaginează-ți o terasă complet amenajată

Pergole Bioclimatice cu structură de aluminiu independentă sau atașată de un perete de sprijin, ideale pentru soare, ploaie, vânt și zăpadă

Închideri cu sticlă manuală sau sisteme automatizate, pentru ierni protejate și veri aerisite pe terasa ta de acasă sau de la restaurant

Sisteme de umbrire pentru
extraprotecție în zilele toride de vară. Mai multă intimitate și confort direct la tine pe terasă sau balcon.

Cum va arăta terasa ta?

Amenajează-ți și tu terasa așa cum îți dorești! Află mai multe despre sistemele de pergole retractabile de lux, și accesoriile potrivite. Cu o terasă complet amenajată cu un acoperiș retractabil rezistent, ai parte de confort, siguranță, stil.

Răsfoiește site-ul pentru a afla cât mai multe informații utile, și pune la cale planul pentru spațiul tău. Terasa ta merită atenție, iar tu meriți mai multă relaxare! Solicita o oferta de pret

Acoperirea unei terase este un subiect sensibil care trebuie abordat în funcție de nevoi, dorințe, așteptări. Și nu toate soluțiile de acoperire acoperă o gamă foarte largă de nevoi. Cele care satisfac mai multe simultan sunt pergolele retractabile.

Nevoia de acoperire și spațiu liber în același timp, nevoia de protecție și eleganță, nevoia de rezistență cu materiale ușoare. Acestea sunt câteva exemple din ceea ce asigură cele mai populare modele de pergole retractabile.

Care sunt acestea?

1.      Pergole retractabile cu membrană PVC

Sunt cele mai populare variante de pergole retractabile, atât pentru terase rezidențiale cât și pentru proiecte HoReCa. Structura lor ușoară de aluminiu și acoperișul retractabil din membrană PVC le aduce în topul preferințelor.

Sunt preferate din diverse motive, de fapt:

 • Au nu doar structură ușoară ci și acoperișul ușor, flexibil dar rezistent în același timp
 • Din punct de vedere arhitectural, se potrivesc cu aproape orice tip de clădire. Varietatea de modele oferă posibilitatea personalizării și instalării lor în funcție de mai mulți factori.
 • Sunt foarte ușor de întreținut

2.      Modele de pergole retractabile bioclimatice

Pergolele bioclimatice sunt o altă variantă populară de pergole retractabile, însă una mult mai sofisticată și solidă. În locul membranei PVC, acestea au lamele de aluminiu pe acoperiș. Iar lamelele se pot roti și retrage pentru asigura funcția de acoperiș retractabil.

Ce au specific acestea?

În primul rând, sunt soluțiile de bază din oferta noastră pentru acoperirea teraselor. Dacă mai sus ți-am recomandat produsele prietenilor noștri pentru pergolele cu PVC, dacă ești interesat de pergole retractabile bioclimatice poți discuta direct cu noi.

Apoi, acestea sunt întruchiparea pură a eleganței și luxului, potrivindu-se perfect cu clădiri moderne în zone exclusiviste. Indiferent de varianta aleasă, imaginează-ți că eleganța pergolei bioclimatice aduce cu ea confort și siguranță, tot ce ai nevoie pentru relaxarea deplină.

Iar variantele sunt multiple:

pergole retractabile

pergole retractabile bioclimatice

 • Pergola B.Urban, prinsă de un perete de sprijin dar fără stâlpi de susținere în față

pergola retractabilă model Urban. pergole bioclimatice

 

3.      Pergole tip copertine retractabile/marchize

În primele 2 categorii am discutat despre soluții de acoperire rezistente, ceea ce nu mai este la fel de valabil și pentru această ultimă categorie. Însă, dacă îți dorești o soluție provizorie pentru terasa ta, o copertină retractabilă sau o marchiză pot fi de ajutor.

Concepute fără structură solidă și doar cu brațe care se retrag atunci când sunt acționate, copertinele retractabile nu sunt foarte rezistente la intemperii. Trebuie protejate imediat de vânt și fenomene extreme derivate din ploaie. Însă, cu siguranță, câteva dintre avantaje extraordinare care le fac cunoscute sunt:

 • Bugetul mic necesar pentru achiziție
 • Faptul că se restrâng complet, încasetate

Atunci când vrei să alegi cea mai potrivită soluție pentru terasa ta, gândește-te la rezistența în timp. Acesta este unul dintre cei mai importanți factori de decizie. Apoi, împreună, putem găsi și modelul potrivit pentru terasa ta!