Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/r92710perg/pergoledelux.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home3/r92710perg/pergoledelux.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/r92710perg/pergoledelux.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3689
Pergole bioclimatice automatizate care aduc confort termic la exterior skip to Main Content
Menu

Acoperirea unei terase este cel mai important pas în crearea spațiului ideal pentru relaxare.
Este și punctul de plecare către amenajarea unei terase complete, pentru
orice anotimp.
Dacă ești în căutare de pergole bioclimatice automatizate, te afli în locul potrivit!

Vrei să acoperi terasa, însă nu știi ce pergolă ți se potrivește?

Alege o pergole bioclimatice automatizate, personalizate după nevoile tale!

Atunci când îți pui întrebări legate de acoperirea terasei, gândește-te la soluții care să te avantajeze pe termen cât mai lung. O pergolă bioclimatică automatizată, cu lamele de aluminiu și structură de aluminiu extrudat vopsită în câmp electrostatic va reprezenta soluția salvatoare pentru terasa ta.

Cu pergolele bioclimatice, poți avea o terasă acoperită sau descoperită printr-o apăsare de buton. Lamelele de aluminiu care se rotesc și se retrag îți permit să controlezi lumina de pe terasă și să adaptezi nivelul de acoperire în funcție de vremea de afară.

pergole bioclimatice retractabile. Pergole de aluminiu

Pergola Classic

Se atașează unui perete de sprijin, fiind susținută la sol de stâlpi de susținere. Este ideală pentru terasele situate lângă o clădire: propria ta casă, restaurantul, sau hotelul pe care îl administrezi.

Pergole retractabile cu lamele de aluminiu. pergole bioclimatice automatizate

Pergola Freedom

Are structură independentă, fiind complet susținută la sol. Este ideală pentru terasele independente, retrase, unde poți desfășura evenimente și poți amenaja terase de dimensiuni foarte mari.

pergole bioclimatice automatizate. Pergole de Lux

Pergola Urban

Se atașează unui perete de sprijin, însă este susținută de tiranți pe același perete suport. Acest model este ideal dacă nu vrei să ai stâlpi de susținere pe terasă care să incomodeze libera trecere.

pergole bioclimatice automatizate pe terase. Terase acoperite

Pergola Infinity

Un model atipic, ce se poate instala pe o structură deja existentă. Fie că ai pe terasă o structură metalică sau îți dorești o structură de lemn, noi putem veni doar cu structura acoperișului.

Solicită părerea specialiștilor

Pentru alegerea modelului cel mai potrivit

Fără îndoială, o pergolă care poate susține 200 kg de zăpadă/mp, rezistentă la vânt puternic de 117 km/h și motorizată, ridică puține semne de îndoială.
Dar dacă nu știi ce model de pergolă se potrivește cel mai bine spațiului tău, ia legătura cu noi și te vom îndruma. Spune-ne mai multe despre proiectul tău și noi revenim cu o ofertă personalizată de preț.

Pergole bioclimatice automatizate

Iluminare LED opțională
Lamele de aluminiu cu spumă, pentru izolare termică
Sisteme de sunet
Senzori
Lamele de aluminiu rotative și retractabile
Culori personalizabile
Sistem de scurgere a apei integrat