skip to Main Content
Menu
Pergole Retractabile De Lux Moderne, Ca Accesorii Pentru Terase Moderne!

Pergole retractabile de lux moderne, ca accesorii pentru terase moderne!

Echipa Pergole de Lux și-a propus să îmbunătățească soluțiile existente pentru acoperirea teraselor, și să aducă în atenția clienților o propunere unică. Pergole care pot fi acționate cu ajutorul unei telecomenzi, cu scopul de a le închide și deschide. Astfel, cu aceste accesorii pentru terasele moderne ce constau în pergole retractabile de lux, relaxarea și confortul sunt mai aproape de oricine.

 

Doar folosind o simplă telecomandă, o pergolă retractabilă se poate restrânge sau deschide ușor și fără zgomot. Terasa se poate transforma într-o oază de liniște confortabilă, grație acestor soluții moderne care ne sunt tuturor de ajutor astăzi: pergolele retractabile.

Aceste pergole retractabile au devenit, ușor și sigur, una din principalele alegeri pentru reamenajări de terase. Cum așa, și de ce sunt atât de populare? Îți oferim doar câteva argumente!

  • rezistență deosebită la factorii meteo decisivi (vânt puternic, ploaie, grindină, soare, zăpadă, etc.). Nu sunt singurele soluții cu rezistență mare la acești factori, însă din variantele moderne de acoperire a teraselor acestea fac față cu brio provocărilor!
  • acționare automatizată + control simplu și rapid = confort. Pergolele retractabile care vin cu acționare mecanică, manuală și-au pierdut puțin din popularitate. Le ajung din urmă soluțiile electrice, automatizate, care fac ca timpul petrecut pe terasă să fie de bun augur. Mai confortabile, rapide și flexibile, niște pergole retractabile electrice răspund tuturor dorințelor.
  • confort, eleganță și design minimalist. Ceea ce propunem noi ca și acoperiș retractabil pentru terase este mai mult decât atât. Este o construcție ușoară, frumos finisată și instalată, care se potrivește oricărui tip de arhitectură. Se încadrează ușor în categoria design-ului modern, și oferă eleganță și încredere spațiilor unde este instalată.

 

Pergole retractabile DE LUX moderne

De ce le promovăm ca produse DE LUX?

Materialul din care sunt realizate aceste pergole este de înaltă calitate. O structură de aluminiu extrudat bine făcută, vopsită în câmp electostatic, face o pergolă bună încă de la bază. Iar lamele de aluminiu rotative și retractabile care izolează termic, fac o pergolă adaptabilă la orice anotimp.

Materialele folosite la construirea acestor pergole sunt selectate din cele mai calitative materiale folosite și la construcția mașinilor de lux. Acest lucru asigură faptul că rezistența este ridicată, iar investiția este una sigură.

Ce le face atât de moderne? 

Pe lângă automatizarea care a devenit indispensabilă, pergolele noastre de lux beneficiază și de accesorii suplimentare care ridică ștacheta. Sisteme de iluminare, control pentru intensitatea luminii, sisteme audio sau senzori – toate contribuie la felul cum se comportă tehnologia de astăzi pe terasa ta.

În construcții, precum și în celelalte domenii, avansul tehnologic a adus mari beneficii, de care te poți bucura și tu doar la o apăsare de buton distanță.

 

Proiectare, transport si montaj – servicii gratuite

Acestor soluții moderne, calitative și creative li se cuvin și servicii pe măsură. Cu timpul, componenta umană a început să joace și ea un rol important în evoluția unui produs sau a unei afaceri. Prin urmare, oferirea unor servicii calitative alături de produsele calitative este un mare DA.

În timpul discuțiilor referitoare la amenajarea terasei tale, speciliștii Pergole de Lux te sprijină cu tot ce au ei mai bun. Îți oferă varianta cea mai potrivită, conform dimensiunilor și așezării terasei tale, se deplasasează la fața locului pentru a lua măsurătorile exacte și pentru a întocmi planul. Și proiectează ceea ce vrei tu să fie rezultatul final. Alături de toate aceste servicii gratuite, îți oferă și transport și montaj incluse în prețul propus, iar mentenanța și reviziile sunt parte din colaborarea pe termen lung.

 

Încă de la înființare ne-am propus să propunem și să realizăm soluții de care să se bucure orice client. Orice client care vrea să investească calitate în terasa sa, pentru a primi calitate înapoi în timpul petrecut pe terasă. Tocmai din acest motiv, spiritul inovativ împreună cu dorința arzătoare de afirmare au dus la punerea bazelor unor pergole retractabile de lux moderne, pentru terasele moderne care cer atenție!