skip to Main Content
Menu
Pergole Retractabile Pentru Zile De Vara Fierbinti

Pergole retractabile pentru zile de vara fierbinti

Nu trebuie sa stai in casa daca nu iti plac zilele fierbinti de vara. Si, in nici un caz, nu trebuie sa lasi spatiul de pe terasa nefolosit, cand il poti amenaja cu o pergola care sa te protejeze. Prin urmare, noi venim cu o solutie pentru zilele de vara fierbinti: pergole retractabile pentru vara ta frumoasa!

Pergolele luxuriante nu sunt doar de design. Acestea ofera si protectie impotriva razelor solare puternice, impotriva ploii si altor fenomene meteo capricioase. Nu trebuie sa fii si tu capricios din cauza vremii, asa ca invata sa te bucuri de terasa ta si de natura, oricand!

 

Liniste si armonie la umbra unei pergole retractabile

Oriunde ar fi terasa ta, o pergola iti ofera o priveliste de tinut minte. Fie ca e vorba de o gradina de vara plina cu flori, o terasa panoramica, o piscina sau un peisaj urban, o pergola retractabila e reteta unei veri reusite. Tot ce iti lipseste sunt o bautura racoritoare si o carte buna.

Indiferent daca vrei sa creezi un loc de refugiu in aer liber sau sa te ascunzi de soare, o pergola cu acoperis retractabil este cea mai buna solutie.

 

Modele de pergole retractabile pentru terasa ta de vara

Pergolele despre care iti vorbim sunt mai mult decat speciale. Sunt create sa reziste oricarui factor meteo care iti poate deranja timpul pe terasa, si adaptate pentru aproape toate tipurile de spatii. Au lamele de aluminiu pe acoperis, iar acestea se rotesc si se retrag atunci cand le actionezi electric.

Fie ca ai o terasa langa casa, sau ai nevoie de o pergola cu structura independenta, noi, cei de la Pergole de Lux, avem o solutie pentru tine. sau poate nu ai nevoie de stalpi de sustinere. In cazul acesta, exista o pergola bioclimatica cu tiranti de prindere, perfecta pentru tine.

Modelele principale de pergole bioclimatice sunt:

  • Pergola Bioclimatica Classic, cu stalpi de sustinere in fata si prindere de un perete de sprijin
  • Pergola Bioclimatica Urban, fara stalpi de sustinere si cu tiranti de prindere in partea superioara
  • Pergola Bioclimatica Freedom, cu structura independenta, care nu se prinde de un perete de sprijin
  • Pergola Bioclimatica Infinity, fara structura proprie. Acest model se poate atasa unei structuri existente pe terasa, cu conditia ca stuctura sa fie masiva si sa sustina greutatea pergolei.

Noi ne concentram activitatea asupra pergolelor bioclimatice. Insa daca consideri ca ar fi mai potrivita pentru terasa ta o pergola cu acoperis retractabil cu membrana, te putem ajuta. Este nevoie doar sa ne spui tot ce consideri ca este important pentru tine si terasa ta, iar noi vom veni cu o oferta de pret personalizata.

Accesorii pentru pergole retractabile

Daca ai in plan montarea unei pergole retractabile, trebuie sa stii ca poti alege si accesorii. Accesorii complementare precum iluminare cu Dimmer sau pardoseala exterioara – Decking. Poti inchide terasa cu sticla, ulterior, si te poti bucura de automatizare, senzori, sisteme de incalzire, si asa mai departe.

Este nevoie doar sa stii de unde sa incepi, iar noi te putem ghida.