skip to Main Content
Menu
Un Colț De Relaxare La Tine în Curte

Un colț de relaxare la tine în curte

Vrei să ai propriul colț de relaxare chiar la tine în curte? Să te bucuri împreună cu prietenii și familia de un weekend relaxant, plin de evenimente fericite chiar la tine pe terasă?
Dacă răspunsul tuturor dorințelor de mai sus este „DA”, suntem bucuroși să îți fim alături! Dăm viață oricărui proiect îndrăzneț împreună! Credem în viziunile clienților noștri și facem ca ele să devină realitate!

 

O gamă diversificată de pergole cu acoperiș retractabil

Pergole de Lux iți pune la dispoziție o gamă diversificată de pergole bioclimatice pentru terasa ta. În plus, îți punem la dispoziție și alte accesorii care să îți înfrumusețeze terasa, trebuie doar sa stii de ce ai nevoie. Bucura-te de momente minunate in confortul terasei tale!
Fie ca vorbim de zilele toride de vara, ploile suparatoare ale toamnei, ori vantul puternic de primavara, vei fi protejat, relaxat si bucuros ca ai ales sa investesti intr-o pergola.

 

Crează un colț de relaxare la tine în curte

Pergolele cu acoperis retractabil reprezinta un adevarat ajutor cand vine vorba de protejarea terasei si crearea momentelor minunate acasa. Iti poti crea un spatiu in care sa te intorci cu placere de la birou, in care sa vrei sa stai mai mult cu familia. Si evenimentele in familie pot avea mai mult farmec si mai multa libertate.

Nu este nevoie sa fii conditionat de vremea buna pentru a petrece timp in curte, pe terasa. Trebuie doar sa fii protejat, si poti iesi la aer curat oricand iti doresti.

 

Garanție pe viață

Cu o investitie SMART poti beneficia de avantajele si beneficiile unei pergole pe termen lung.

Poti bea un ceai sau o cafea fierbinte pe terasa atunci cand este rece afara, si te poti racori cu o limonada la umbra atunci cand afara este fierbinte. Prin urmare, ai parte de o terasa perfecta pentru orice anotimp. Iar pentru asta, noi iti garantam protectie si siguranta o viata intreaga. Materialele de calitate din care sunt realizate pergolele bioclimatice iti garanteaza ca nu trebuie sa iti faci griji pentru investitia facuta. Iar noi ne ocupam de instalarea si intretinerea pergolei tale de fiecare data cand este nevoie.

Vrei sa dai un plus de eleganta terasei tale? Esti dispus sa investesti o data, pentru o viata intreaga?

 

Pergole cu dimensiuni generoase. Un colț de relaxare mai mare la tine în curte

Produsele Pergole de Lux au dimensiuni standard, insa pot fi instalate in mai multe module pentru suprafete mai mari. Modelele accesorizate cu lumini si dimmer pot insufleti intreaga terasa si pot crea o atmosfera de neuitat.

Functionalitatea pergolelor este data si de tehnologia inovativa de care dispun. Acoperisul pergolelor se retracteaza prin actionarea unei telecomenzi, scutindu-te pe tine de un efort in plus. Astfel, daca vrei sa ai chiar mai multe module de pergole instalate in curtea sau pe terasa ta, le poti controla pe fiecare separat.

 

Daca te gandesti sa aduci un plus de eleganta terasei tale, viziteaza modelele de pergole propuse de noi. Iti stam la dispozitie cu mai multe detalii si cu oferte de pret pentru varianta dorita.