skip to Main Content
Menu

Pergole Classic

Pergolele bioclimatice categoria Classic sunt concepute pentru acoperirea teraselor exterioare, fiind utilizate pe tot parcursul anului indiferent de anotimp.

Proiectate sa asigure protectie, aceste pergole bioclimatice fac fata celor mai dure conditii meteorologice: vant, ploaie, grindina sau soare arzator. Acest tip de pergole retractabile automatizate sunt special create pentru proiecte rezidentiale sau comerciale.

Pergolele din gama Classic au structura de aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, care se ataseaza unui perete al cladirii. Sunt specifice teraselor situate langa cladiri: case, restaurante cu terase mai mici, si asa mai departe.

Pergolele bioclimatice Classic faciliteaza trecerea din cladire datorita prinderii structurii de un perete.

Pentru o oferta de pret adaptata nevoile dumneavoastra sau pentru mai multe detalii legate de Pergolele CLASSIC nu ezitati sa ne contactati!

Detalii Tehnice

Pergola Classic este construita pe capriori drepti, si este perfecta pentru orice tip de terase. Pergola Classic este conceputa pentru a putea utiliza spatiul exterior in conditii meteorologice nefavorabile. La fel ca celelalte pergole oferite de noi, pergola tip Classic este rezistenta la orice fel de precipitatii, gheata, ninsori si vant de pana la 117km/h, obtinand nota 11 pe scara Beaufort.

Structura pergolei de tip Classic este conceputa astfel incat ea sa reziste la trecerea timpului si la orice factori externi, aceasta fiind din aluminiu extrudat si vopsit in camp electrostatic. Elementele de montare sunt facute din metal inoxidabil, lucru ce contribuie la calitatea structurii.
Pentru terasele cu latime mare, se pot instala mai multe sisteme de pergole (mai multe module alipite unul de celalalt). Imbinarile sistemelor nu afecteaza gradul de impermeabilitate, care este de 100%. Astfel ca, ploile nu prezinta o problema pentru astfel de terase. Structura are jgheaburi care ajuta la scurgerea apei prin stalpii acesteia.

Scurgerea apei de pe o pergola bioclimatica Classic se face cu ajutorul unui sistem de scurgere integrat in structura pergolei. Apa este preluata de pe acoperis (din spatiul putin adancit dintre lamelele de aluminiu) si directionata spre sol prin stalpii de rezistenta.

Astfel, terasa ramane uscata iar apa nu se infiltreaza in interior. Scurgerea se poate directiona oriunde de la baza pergolei, prin tevi compatibile cu spatiul de scurgere din stalpi.

Acoperisul pergolei bioclimatice Classic este constituit din mai multe lamele de aluminiu, care se pot roti si retrage sau doar roti, in functie de modul de utilizare a pergolei sau terasei. Aceste lamele de aluminiu protejeaza terasa de razele UV foarte puternice, reflectand caldura inapoi spre mediul extern.

Pentru ca terasa sa poata fi utilizata si in timpul iernii, lamelele de aluminiu pot fi umplute cu o spuma speciala care ajuta la pastrarea caldurii in interiorul terasei.

Pentru a va creste confortul, pergola este dotata cu un motor electric care ajuta la inchiderea si deschiderea acesteia printr-o simpla apasare de buton. Pergola bioclimatcia mai poate integra si un sistem de lumini optional, si un dimmer pentru reglarea intensitatii luminii. Acestea pot fi actionate prin aceeasi telecomanda.

Prin experienta noastra in domeniul pergolelor, dorim sa va oferim plusul de confort de care aveti nevoie, sau sa creati atmosfera ideala pentru clientii dumneavoastra.

Mai Mult...