skip to Main Content
Menu

Pergole Freedom

Structura independenta de aluminiu a unei pergole bioclimatice Freedom ofera posibilitatea montarii acesteia oriunde, pe orice spatiu destinat teraselor. Nu depinde de un perete de sprijin de care sa fie atasata, prin urmare are o structura de sine statatoare.

Pergola Freedom cu lamele de aluminiu este perfecta pentru acoperirea piscinei sau pentru amenajarea unui spatiu de relaxare langa piscina. De asemenea, pentru amenajarea de la zero a unei terase care nu are nevoie sa fie legata de o cladire, pergola bioclimatica Freedom este cea mai buna solutie.

Pentru o oferta de pret adaptata nevoile dumneavoastra sau pentru mai multe detalii legate de Pergolele FREEDOM, nu ezitati sa ne contactati!

Detalii Tehnice

Prin structura sa independenta de aluminiu, pergola bioclimatica Freedom ofera o eleganta aparte terasei pe care este instalata. De asemenea, acest model de pergola ofera o rezistenta deosebita la conditiile meteorologice din Romania, rezistand la ploi abundente, grindina, ninsoare si vant puternic, obtinand nota 11 pe scara Beaufort.

Folosind o metoda ce ii confera un grad superior din punct de vedere calitativ, structura pergolei este facuta din aluminiu extrudat si este vopsita in camp electrostatic. Suruburile, stifturile si bolturile sunt fabricate din otel inoxidabil, ceea ce inseamna ca sunt rezistente la trecerea timpului si la alti factori externi.

Pergola cu structura independenta poate avea lamele de aluminiu care doar se rotesc, sau care se rotesc si se retrag, pentru a crea un spatiu acoperit ideal.

Pergola bioclimatica cu structura independenta.pergole de luxIn functie de dimensiunile teraselor pe care se instaleaza pergola bioclimatica Freedom, se pot utiliza unul sau mai multe module pentru acoperire. Folosindu-ne de sistemele multiple ale pergolelor, putem acoperi cele mai intinse terase.

Imbinarile acestor sisteme asigura o impermeabilitate de 100%, atat datorita acoperisului cu lamele cat si datorita structurii de aluminiu. Structura are streasina, scurgerea apei realizandu-se prin stalpii structurii. Prin urmare, apa este preluata de pe acoperisul retractabil si transportata catre sol prin stalpii de sustinere ai pergolei.

scurgerea printr-o pergola bioclimatica
Pergola Freedom are un motor electric care poate fi actionat prin telecomanda pentru a o deschide si inchide. Tot prin telecomanda, puteti actiona sistemul de lumini, dar si dimmerul pentru reglarea intensitatii luminii.

Printr-o simpla apasare de buton puteti aprinde si stinge luminile si puteti controla si intensitatea acestora.
Noi va oferim solutia pentru a crea ambianta perfecta.

Mai Mult...