skip to Main Content
Menu

Pergole Infinity

Lipsa existentei unei structuri standard pentru aceste pergole bioclimatice Infinity face ca pergola sa poata fi montata pe orice spatiu destinat teraselor. Poate veni atat pe forma unei structuri atasate de un perete de sprijin, cat si in forma unei structuri independente.

Pergola Infinity cu lamele de aluminiu este perfecta pentru orice tip de terasa, in cazurile in care exista deja o structura instalata. Structura existenta poate fi atat metalica cat si de lemn, insa trebuie sa poata sustine greutatea acoperisului cu lamele.

Pentru o oferta de pret adaptata nevoile dumneavoastra sau pentru mai multe detalii legate de Pergolele INFINITY, nu ezitati sa ne contactati!

Detalii Tehnice

Prin faptul ca acest model se poate prinde de orice tip de structura de pe terasa, pergola bioclimatica Infinity este foarte practica si fiabila. Precum si celelalte tipuri de pergole bioclimatice, si acest model are o rezistenta deosebita la conditiile meteorologice din Romania. Rezista la ploi abundente, grindina, ninsoare si vant puternic, obtinand nota 11 pe scara Beaufort.

Datorita vopsirii in camp electrostatic a cadrului de aluminiu al pergolei, aceasta este foarte rezistenta. Nu exista riscul sa deterioreze constructia existenta pe terasa. Suruburile, stifturile si bolturile sunt fabricate din otel inoxidabil, ceea ce inseamna ca sunt rezistente la trecerea timpului si la alti factori externi.

Pergola Infinity poate avea lamele de aluminiu care doar se rotesc, sau care se rotesc si se retrag, pentru a crea un spatiu acoperit ideal, la fel ca celelalte modele.

Imbinarile acestor sisteme asigura o impermeabilitate de 100% pentru acoperisul retractabil. Insa, din cauza faptului ca acest tip de pergole bioclimatice Infinity nu vine cu structura proprie, nu mai exista acel sistem integrat de scurgere a apei.

Pergola Infinity are un motor electric care poate fi actionat prin telecomanda pentru a o deschide si inchide. Tot prin telecomanda, puteti actiona sistemul de lumini, dar si dimmerul pentru reglarea intensitatii luminii.

Printr-o simpla apasare de buton puteti aprinde si stinge luminile si puteti controla si intensitatea acestora.
Noi va oferim solutia pentru a crea ambianta perfecta.

Mai Mult...