skip to Main Content
Menu

Pergole Urban

Pergola Urban este considerata modelul cel mai atractiv, datorita formei sale subtile si elegante. Tirantii de prindere creeaza mai mult spatiu pe terasa, si un aspect delicat care contribuie la arhitectura cladirilor de care sunt atasate aceste pergole Urban.

La fel ca si celelalte pergole, modelul Urban poate fi accesorizat cu un sistem de iluminare si dimmer, inchideri din sticla si decking. Tot ansamblul poate fi integrat in oricare dintre stilurile rustic, clasic sau modern al restaurantului, cafenelei sau casei, datorita gamei de culori variate.

Pentru o oferta de pret adaptata nevoile dumneavoastra sau pentru mai multe detalii legate de Pergolele URBAN, nu ezitati sa ne contactati!

Detalii Tehnice

Pergola Urban este acea pergola in consola care nu are stalpi de sustinere in structura sa de aluminiu. Se ataseaza unui perete de sprijin datorita tirantilor de prindere specifici acestui model, si reprezinta varianta “de oras” a pergolelor bioclimatice.

Pergolele tip Urban se potrivesc cel mai bine teraselor cu dimensiuni relativ mici. Teraselor tip balcon si teraselor situate langa restaurant, cafenea, hotel sau resedinta care nu au nevoie de inchideri laterale. Acest tip de pergola este folosit pentru a crea un acoperamant ce protejeaza de soare si de ploaie.

Faptul ca nu prezinta stalpi de sustinere face ca aceasta pergola sa fie perfecta pentru terase deschise, unde nu este necesara inchiderea acesteia si pe laterale.

Structura pergolei este din aluminiu extrudat si vopsita in camp electrostatic, fiind superioara din punct de vedere calitativ. Suruburile, bolturile si stifturile sunt fabricate din metal inoxidabil, lucru ce asigura durabilitatea.

Structura acestui tip de pergola bioclimatica cu lamele de aluminiu nu mai poate face posibila scurgerea apei prin stalpii de sustinere, din cauza lipsei acestora.

pergola bioclimatica cu lamele de aluminiu
In functie de nevoile clientului, pot fi instalate sisteme multiple de pergole, astfel ca avem solutii si pentru cele mai lungi terase. Sistemele sunt imbinate in asa fel incat se asigura 100% impermeabilitate. Prin urmare, apa nu va patrunde prin imbinarile pergolei.
Ca si in cazul celorlaltor tipuri de pergole bioclimatice, lamelele de aluminiu ale pergolei Urban se pot roti sau se pot roti si retrage in functie de gradul de utilizare a terasei si preferintele clientului.

Avantajul major al acestui tip de pergola retractabila cu lamele de aluminiu este dat de tirantii pentru sustinere, de o parte si de cealalta a pergolei, care dau o deschidere a spatiului mai mare.

Pentru a va oferi mai mult confort, pergola este dotata cu un motor electric care, actionat printr-o telecomanda, o deschide si inchide. Motorizarea foloseste tehnologia franceza Somfy.

Pergola are si un sistem optional cu lumini ce pot fi aprinse si stinse tot cu ajutorul telecomenzii si, de asemenea, se poate controla intensitatea acestora, ajustandu-le si creand o atmosfera de vis.

Noi va putem oferi cadrul perfect pentru clipele importante din viata dumneavoastra dar si pentru momentele cand doar vreti sa va relaxati dupa o zi lunga.

Mai Mult...