Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/r92710perg/pergoledelux.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Proiecte Accesorii pentru terase, inspirație de la Pergole de Lux skip to Main Content
Menu

Ai terasa acoperită, și ai nevoie să o închizi? Inspiră-te cu ajutorul echipei noastre, din proiecte cu accesorii pentru terase. Aici regăsești atât închideri din sticlă pentru terase sau balcon, cât și sisteme de umbrire sau decking.

Închideri manuale din sticlă

de tip Sliding

La majoritatea proiectelor rezidențiale pe care le-am realizat până acum, foarte solicitat a fost sistemul de închidere a terasei de tip Sliding. Realizat cu acționare manuală, acesta este perfect pentru a fi deschis sau închis doar la nevoie, printr-o simplă retragere laterală.

Sistemul de închidere tip Sliding a fost realizat cu sticlă securizată de 10 mm, pentru a acoperi o suprafață de aproximativ 3 x 6 m. Pentru închiderea acestei terase s-a apelat la 2 sisteme glisante pe lățime și la două sisteme glisante pe lungime. Foile de sticlă sunt mobile, glisând pe șine.

Închideri electrice din sticlă

de tip Panoramă

Cu sistemele electrice de sticlă tip Panorama, totul devine mai ușor și mai confortabil. La acest proiect rezidențial beneficiarul a decis că siguranța este pe primul loc, iar eleganța și confortul mai presus de orice. Prin urmare, sistemele de tip Panorama alese au devenit indispensabile.

La acest proiect rezidențial din București au fost instalate sisteme electrice care glisează sus-jos, pe o terasă cu priveliște deosebită. Terasa acoperită cu mai multe module de pergole bioclimatice a permis instalarea acestor sisteme tot pe module, pentru a acoperi suprafața mare de aproximativ 15 m lungime.

Sisteme de umbrire tip Zipscreen

cu acționare electrică

Terasele care au deja un acoperiș și sunt închise cu sisteme de sticlă se mai pot accesoriza și cu sisteme de umbrire de tip Zipscreen. Aceste sisteme de umbrire se pot instala și la terasele tip foișor sau ca paravan de protecție la balcon.

Protecția extra oferită de acestea este absolut necesară în zonele cu soare puternic sau vânt accentuat. Acest proiect realizat la o locație HoReCa a venit ca și o completare a lateralelor din sticlă instalate. Acționate electric, sistemele de tip Zip sunt ușor de utilizat. Ceea ce este ideal pentru locațiile tip restaurant, hotel sau terase comerciale.

Te-au ajutat aceste proiecte cu accesorii pentru terase?

Contactează-ne, sau solicită-ne o ofertă de preț!

Închideri manuale din sticlă

Închideri electrice din sticlă

Sisteme de umbrire

Decking