skip to Main Content
Menu

Ești pregătit să acoperi terasa, însă nu știi încă ce soluție poți adopta? Sau poate ai nevoie doar de un plus de perspectivă. În orice situație, inspiră-te din proiecte cu pergole retractabile bioclimatice automatizate și începe planificarea!

Pergole retractabile automatizate Classic

cu prindere de perete și stâlpi de susținere în față

În proiectul pe care ți-l prezentăm mai jos vei găsi modelul de pergolă retractabilă automatizată tip Classic. Este o soluție potrivită pentru terasele poziționate lângă clădiri.

Proiectul a fost realizat în București la o locație rezidențială. Suprafața este de aproximativ 6 x 9 m (unde 6 m înseamnă deschiderea de la perete spre exterior, iar 9 m înseamnă lungimea de-a lungul peretelui). Pergola a fost împărțită în 3 module alipite, datorită dimensiunilor standard care nu au permis instalarea unui singur modul.

Pergola Classic a fost personalizată după culorile alese de client, iar iluminarea a fost instalată în regim propriu (noi oferim și iluminare, opțional).

Pergole retractabile automatizate Urban

cu prindere de perete și tiranți

Acest proiect cu pergola bioclimatică Urban a oferit mai mult farmec și mai multă protecție terasei beneficiarului. Acest tip de pergolă este ideal pentru terasele situate lângă un perete de sprijin acolo unde nu se pot instala stâlpi de susținere, sau unde se dorește libera trecere pe terasă.

Proiectul a fost realizat în București la o locație rezidențială, pe o suprafață de aproximativ 3 x 10 m (unde 3 m înseamnă deschiderea de la perete spre exterior, iar 10 m înseamnă lungimea de-a lungul peretelui). Și această pergolă a fost împărțită în 3 module alipite, datorită dimensiunilor standard care nu au permis instalarea unui singur modul, pentru ca lamelele să se retragă către perete.

Pergole retractabile automatizate Freedom

cu structură independentă

Pergola bioclimatică automatizată Freedom este ideală în spațiile unde nu există un perete de sprijin pentru prinderi, sau nu este posibilă prinderea. Motivele sunt diverse: fațada clădirii nu permite, sau nu se poate trece prin izolație.

Astfel a fost realizat și acest proiect din Cluj, unde a fost instalată o pergolă bioclimatică pe o suprafață de aproximativ 5 x 7 m. Montajul a fost realizat la un etaj superior, prin urmare a fost nevoie de mobilizare din partea unor alpiniști utilitari care să ridice cu grijă toate elementele.

Pergole retractabile automatizate Infinity

fără structură proprie

Acolo unde există deja o structură instalată, iar beneficiarii doresc să suplimenteze doar cu un acoperiș retractabil, venim în ajutor cu Pergola Infinity. Fără structură proprie, aceasta se poate instala fie pe o structură metalică, sau între grinzi de beton – așa cum este cazul proiectului din Voluntari.

La acest proiect au fost necesare mai multe module de mici dimensiuni care se pot controla separat, prin aceeași telecomandă. A fost nevoie, bineînțeles, de adaptare la fața locului. În sensul în care apa să fie, totuși, preluată de pe acoperișuri, au fost instalate profile suplimentare în interiorul terasei cu sistem de scurgere integrat.

Te-au ajutat aceste proiecte cu pergole retractabile bioclimatice automatizate?

Contactează-ne, sau solicită-ne o ofertă de preț!

Iluminare LED opțională
Lamele de aluminiu cu spumă, pentru izolare termică
Sisteme de sunet
Senzori
Lamele de aluminiu rotative și retractabile
Culori personalizabile
Sistem de scurgere a apei integrat