skip to Main Content
Menu
Bucură-te De Spații Deschise Tot Anul, Cu Ajutorul Pergolelor Retractabile

Bucură-te de spații deschise tot anul, cu ajutorul pergolelor retractabile

Altfel te simți atunci când ai libertatea de a-ți petrece timpul liber afară, în aer liber, nu-i așa? Într-un cadru intim, elegant, creat parcă special pentru tine și confortul tău. Ei bine, se poate să te simți așa pe o terasă. Atunci când este amenajată corect. Bucură-te și tu de spații deschise tot anul, cu ajutorul pergolelor retractabile. Despre ele, îți povestim câte ceva în rândurile de mai jos.

 

Starea ta de bine nu se discută. Se poate discuta despre locul unde să-ți petreci timpul liber pentru a te simți bine, însă nu și despre ”dacă”. Iar dacă locul acesta nu este acasă la tine, atunci unde?

Cum te poți relaxa la tine acasă ca într-un colț de poveste? Amenajându-ți terasa!

Există câteva tips & tricks despre terase care te vor ajuta și pe tine să-ți creezi un spațiu de relaxare altfel, de care să te bucuri în orice anotimp. Iar dacă administrezi o afacere în HoReCa, aceste ponturi te vor ajuta să ai spații deschise tot anul pentru vizitatori, cu ajutorul pergolelor retractabile – soluții unice și elegante.

 

Cum te ajută pe tine o Pergolă retractabilă?

Dacă ți-ai pus de mai multe ori întrebarea ”Poate fi o pergolă retractabilă potrivită pentru mine?”, și nu ai găsit răspunsul, vrem să te ajutăm prin rândurile de mai jos!

Să spunem că tu, cel care cauți acum soluții pentru amenajarea terasei, ești adeptul lucrurilor bine făcute din prima. Vrei să ai o terasă sigură, care să arate bine și, cel mai important, să te protejeze atunci când ai nevoie. Iar, datorită avansului tehnologic de astăzi, ai prefera o terasă pe care să nu fie nevoie să o ajustezi la manivelă.

Pentru tine, a fost creată Pergola retractabilă, o soluție de acoperire a terasei care îți oferă toate beneficiile specificate mai sus. Mai mult decât atât, o pergolă cu acoperiș retractabil te avantajează deoarece:

  • poți alege când să ai terasa acoperită și când să ai terasa descoperită
  • poți controla retragerea acoperișului printr-o simplă apăsare de buton
  • ai o pergolă cu design compatibil cu orice arhitectură
  • ai protecție față de soare, ploaie, vânt puternic și zăpadă

 

 Bucură-te de spații deschise tot anul, cu ajutorul pergolelor retractabile

Mai sus ai regăsit câteva dintre motivele pentru care să amenajezi terasa cu o Pergolă retractabilă, acasă. Însă la fel de multe sunt și motivele pentru care să amenajezi o terasă turistică sau comercială. E nevoie doar să privești puțin dincolo de investiția pe care ești pe cale să o faci, către momentul când vei culege rezultatele.

Așadar, ce va aduce o pergolă retractabilă afacerii tale în HoReCa?

  • libertatea de a folosi terasa chiar și în extra-sezon, închisă cu sticlă glisantă
  • libertatea de a organiza evenimente în aer liber
  • posibilitatea de a o umbri și mai mult pe timp de vară, cu sisteme Zipscreen, sau de a o încălzi iarna
  • o terasă ca loc de refugiu pentru vizitatori, atunci când alte localuri nu sunt deschise

Ai o infinitate de posibilități și de beneficii cu ajutorul unei pergole retractabile, însă depinde de tine cum le fructifici, și dacă vrei să vezi în viitor.

Ți-am stârnit curiozitatea?  Dacă da, noi tot aici suntem, în spatele textului și telefonului. Contactează-ne și consultă-te cu noi, și dă curs dorințelor tale!

 

Să auzim numai de bine!

echipa Pergole de Lux