Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/r92710perg/pergoledelux.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home3/r92710perg/pergoledelux.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/r92710perg/pergoledelux.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3689
Pergola pentru terasa restaurant. Transformă terasa într-un restaurant skip to Main Content
Menu
Transformă Restaurantul în Terasă Cu Ajutorul Pergolelor Retractabile

Transformă restaurantul în terasă cu ajutorul pergolelor retractabile

Ca proprietar de restaurant îți dorești localul plin, indiferent de anotimp și modificări legislative, e normal. Nu este deloc ușor și te felicităm. Apreciem toți antreprenorii care au reușit să se reinventeze și să se adapteze în vremuri neprietenoase cu economia și cu oamenii. Află și tu de ce pergola pentru terasa de restaurant ai nevoie.

 

Cu un pas înainte au fost cei care au terase mari, cu posibilitatea de închidere parțială pentru a respecta normele în timpul programului de funcționare.

Unde există o dorință, există și o cale – o expresie celebră și foarte reală. Poți continua, te poți adapta chiar dacă ai un restaurant fără terasă, transformându-l în…terasă! Poți face asta cu ajutorul pergolelor retractabile și a închiderilor din sticlă securizată.

 

În funcție de poziționarea restaurantului tău, de deschiderea și spațiul pe care le ai la dispoziție, poți transforma întreg restaurantul în terasă, ori poți să construiești o terasă perfect funcțională în prelungirea lui. 

În funcție de arhitectură și pereții de susținere, poți aduce unele modificări și îi poți înlocui cu închideri din sticlă integral sau parțial. Și clienții s-au adaptat – de dragul socializării și a unei mese gustoase, acceptă câteva grade mai puțin, dar nu vor sta într-o terasă complet deschisă totuși când este ger.

 

Pergola pentru terasa de restaurant

Dacă vrei să îi atașezi o terasă restaurantului sau să creezi o terasă de la zero pe care să o poți folosi 12 luni pe an, avem soluții pentru tine!

Spre exemplu, obții o terasă superbă la munte, cu priveliște și lumină naturală din belșug, alegând o pergolă bioclimatică Freedom

Pergolele bioclimatice sunt realizate pe stâlpi de susținere din aluminiu, iar acoperișul este realizat din lamele retractabile din aluminiu care prin rotire se pot deschide astfel încât să poți regla și intensitatea luminii pe terasă. Acestea sunt foarte rezistente indiferent de condițiile climatice, rezistând și la ninsori abundente.

Spre deosebire de alte tipuri de acoperișuri pentru terase, cu o pergolă bioclimatică terasa ta va fi mereu uscată, deoarece apa sau zăpada topită se vor scurge în jgeaburi, apoi în stâlpii de susținere și direct în pământ. Ai o mulțime de avantaje alegând acoperișul cu lamele retractabile.

 

Dacă îl amenajezi cu atenție, restaurantul-terasă poate fi funcțional tot timpul anului. Poți delimita zona de fumători de cea de nefumători, o poți deschide și închide în câteva secunde atunci când este necesar.

Închiderile din sticlă și pergolelele se acționează din telecomandă sau aplicație, astfel încât printr-un click sau apăsarea unui buton, transformi rapid o terasă închisă într-o terasă deschisă sau invers. Vei mai avea nevoie doar de un sistem de încălzire pentru iarnă și eventual pături pentru clienți, iar activitatea poate continua!

 

Oferă-le clienților priveliște și experiențe memorabile pe terasa ta, alegând tehnologie de ultimă generație! Poți atașa pergolei tale un sistem de lumini reglabile și un sistem audio, pentru o atmosferă de neuitat, iar pentru vară poți opta pentru un sistem de umbrire Zipscreen.

 

Indiferent ce plan ai avea, bazează-te pe specialiști și contactează-ne – împreună vom găsi cele mai bune soluții pentru ca restaurantul tău să fie în centrul atenției și cu mesele ocupate mereu!