skip to Main Content
Menu
3 Soluții Pentru Amenajarea Terasei De La Casă Sau De La Bloc

3 Soluții pentru amenajarea terasei de la casă sau de la bloc

Amenajarea unei terase este o tematică importantă în ziua de azi. Fiecare efort trebuie susținut cu dorința de a te bucura de confort și protecție în timp, mai ales pe timp de izolare. Iată 3 soluții și proiecte practice pentru amenajarea terasei de la casă sau de la bloc.

 

Există multe problematici cu care te confrunți în amenajarea unui spațiu exterior la casă sau la bloc. Iar atunci când ai de optimizat o terasă, acestea devin esențiale. În special atunci când Pandemia sau izolarea te țin acasă. Pentru 3 din aceste problematici putem să îți oferim chiar noi o soluție.

 

Acoperirea terasei cu pergole retractabile

Te întrebi cum îți poți acoperi terasa și vrei să investești într-o variantă modernă? În momentul în care cauți soluții de mijloc pentru umbrirea și aerisirea spațiului tău de relaxare, trebuie să știi că acestea există. Și se numesc pergole bioclimatice.

de ce să alegi Pergole de Lux pentru terasa ta?

Aceste pergole retractabile bioclimatice se pot adapta și terasei tale, fie că este la casă sau la bloc. Chiar dacă dimensiunile maxime ale unui modul clasic sunt de 4 m lungime și 7 m deschidere (cu prindere de perete), configurarea și adaptarea acesteia ține doar de imaginație. Și puțină expertiză tehnică…

Cum funcționează aceste pergole?

Îți menționam puțin mai înainte cum că pergolele retractabile bioclimatice sunt soluții de mijloc pentru umbrirea și aerisirea terasei. Cum? Cu ajutorul lamelelor rotative și retractabile de pe acoperiș. Lamelele realizate din aluminiu permit acoperirea parțială sau totală a spațiului și adaptează utilizarea acestuia în funcție de vremea de afară.

Prin urmare, terasa sau balconul tău se poate personaliza cu mai mult decât un acoperiș fix.

 

 

Proiecte pentru amenajarea terasei cu sisteme de umbrire verticale

Acoperișul nu este singura măsură de protecție care poate fi instalată pe terasa ta, față de capriciile vremii. Spre exemplu, în cazul unui balcon deja acoperit, cum poți ține departe soarele prea puternic? Sau cum te poți proteja față de vânt?

Sistemele de umbrire verticale (altele decât cunoscutele jaluzele) se pot instala atât la ferestre cât și pe terase, pe balcon sau la foișor. Iar noi îți propunem varianta automatizată, pentru a economisi timp și efort suplimentar. Prin urmare, atunci când ai nevoie de extra-umbrire doar apeși pe butonul telecomenzii și te relaxezi.

Datorită materialului calitativ din care sunt confecționate, aceste sisteme sunt recomandate și pentru protecția față de vânt. Iar faptul că poți alege chiar tu textura materialului și culorile acestuia îți permite să personalizezi spațiul așa cum îți dorești.

 

 

Sisteme de sticlă pentru închiderea terasei pentru iarnă

Alături de primele două soluții pentru reamenajarea terasei ai văzut cum poți acoperi și umbri spațiul de relaxare. Iar dacă îți dorești protecție și pe timp de iarnă e nevoie să cunoști câteva detalii și despre închiderile cu sticlă.

Arhitectura viitorului este sticla

Făcute să păstreze căldura pe terasa ta dar să se poată deschide la nevoie, îți propunem sisteme cu sticlă glisantă moderne și funcționale. Iar variantele sunt diverse, în funcție de nevoile tale. Poți adopta închiderea terasei cu sisteme manuale sau cu sisteme electrice. Design-ul este diferit, la fel și preferințele tale.

 

Alături de aceste 3 soluții pentru amenajarea terasei de la casă sau de la bloc îți putem oferi și alte sfaturi , dacă ne contactezi. Putem gândi împreună proiecte pentru amenajarea și acoperirea terasei, dacă asta îți dorești. Sau un proiect pentru închiderea terasei.

Prin urmare, tot ce trebuie să faci este să intri în contact cu noi, și îți venim în sprijin.

 

Pergole de Lux – Pergole pe viață!