skip to Main Content
Menu

Pergole Retractabile de Lux

E in natura omului sa creeze si sa construiasca. Toate minunile pamantului au fost realizate de oameni prin vointa lor de a crea ceva maret si unic, asa cum nu a mai fost, pentru a oferi lumii un reper despre cultura si identitatea comunitatii lor.

Inovativ

Spiritul inovativ impreuna cu o dorinta arzatoare de afirmare au ajutat la punerea bazelor firmei Pergole de Lux.

Credem in oamenii care vor sa inoveze, care vor sa evadeze din rutina si sa-si faca un colt magic unde se pot relaxa, unde pot avea parte de acele momente speciale din viata lor, acolo unde se pot simti bine fara sa-si doreasca sa fie in alta parte. Putem crea pentru tine acel loc pe care il vezi in campaniile agentiilor de turism si poate pe care reusesti sa il vezi doar o data.

Garantie pe viata

Dorinta de a oferi ceva bun, nou si durabil, ne-au dus pasiunea la urmatorul nivel. Prin experienta acumulata de-a lungul anilor, prin proiectele realizate, dar si prin greselile facute, am invatat cum putem ajuta oamenii sa prospere.

Stim cum sa facem ca visul tau sa devina realitate. Stim cum poti oferi familiei sau clientilor tai confortul pe terasa la care doar viseaza.

Ne iubim clientii pentru ca ei iubesc sa petreaca mai mult timp de calitate pe terasele lor.

Ce faci in extrasezon?

De aceea, echipa Pergole de Lux va pune la dispozitie solutii pentru folosirea teraselor chiar si in extra sezon.
Atunci cand majoritatea restaurantelor, hotelurilor sau cafenelelor isi muta activitatea in interior, noi te putem ajuta sa-ti pastrezi terasa si clientii. Iti oferim pergole retractabile cu lumini sau fara, inchideri automatizate din sticla, decking si incalzire pentru terase.

Iti poti optimiza terasa si iti poti imbunatati felul in care iti servesti clientii!
Iti punem la dispozitie sistemul inovativ de pergole retractabile care poate include si iluminat cu dimmer, astfel poti crea atmosfera perfecta pe terasa ta, iar clientii tai se pot bucura de un ambient placut.

Fiind o solutie eleganta pentru orice terasa, pergolele cu acoperis retractabil se pot plia pe orice proiect arhitectural. Pe langa avantajele fizice pe care vi le ofera, pergola poate spori notorietatea localului tau, astfel contribuind la renumele acestuia.

Solutii moderne

Si, pentru ca ne place sa oferim ce este mai bun si sa ne asiguram ca avem clientii multumiti, garantam pentru calitatea produselor noastre, garantia fiind pe viata!

Excelam prin profesionalism, seriozitate si calitate, bucuria clientilor nostri in urma colaborarii cu noi fiind foarte importanta pentru noi.

Asadar, Pergole de Lux gaseste solutii moderne pentru problemele de ieri!