skip to Main Content
Menu

Despre Pergole de Lux și acoperișuri retractabile

E în natura omului să creeze și să construiască. Toate minunile pământului au fost realizate de oameni prin voința lor de a crea ceva măreț și unic, așa cum nu a mai fost, pentru a oferi lumii un reper despre cultura și identitatea comunității lor.

Cât despre pergole și acoperișuri retractabile de lux…

Inovativ

Spiritul inovativ împreună cu o dorință arzătoare de afirmare au ajutat la punerea bazelor firmei Pergole de Lux.

Credem în oamenii care vor să inoveze, care vor să evadeze din rutină și să-și facă un colț magic unde se pot relaxa, unde pot avea parte de acele momente speciale din viața lor, acolo unde se pot simți bine fără să-și dorească să fie în altă parte. Putem crea pentru tine acel loc pe care îl vezi în campaniile agențiilor de turism și poate pe care reușești să îl vezi doar o dată.

Garanție pe viață

Dorința de a oferi ceva bun, nou și durabil, ne-au dus pasiunea la următorul nivel. Prin experiența acumulată de-a lungul anilor, prin proiectele realizate, dar și prin greșelile făcute, am învățat cum putem ajuta oamenii să prospere.

Știm cum să facem ca visul tău să devină realitate. Știm cum poți oferi familiei sau clienților tăi confortul pe terasă la care doar visează.

Ne iubim clienții pentru că ei iubesc să petreacă mai mult timp de calitate pe terasele lor.

Ce faci în extrasezon?

De aceea, echipa Pergole de Lux îți pune la dispoziție soluții pentru folosirea teraselor chiar și în extrasezon.
Atunci când majoritatea restaurantelor, hotelurilor sau cafenelelor își mută activitatea în interior, noi te putem ajuta să-ți păstrezi terasa și clienții. Îți oferim pergole retractabile cu lumini sau fără, închideri automatizate din sticlă, decking și încălzire pentru terase.

Îți poți optimiza terasa și îți poți îmbunătăți felul în care îți servești clienții!
Îți punem la dispoziție sistemul inovativ de pergole retractabile care poate include și iluminat cu dimmer, astfel poți crea atmosfera perfectă pe terasa ta, iar clienții tăi se pot bucura de un ambient plăcut.

Fiind o soluție elegantă pentru orice terasă, pergolele cu acoperiș retractabil se pot plia pe orice proiect arhitectural. Pe lângă avantajele fizice pe care ți le oferă, pergola poate spori notorietatea localului tău, astfel contribuind la renumele acestuia.

Soluții moderne

Și, pentru că ne place să oferim ce este mai bun și să ne asigurăm că avem clienți multumiți, garantăm pentru calitatea produselor noastre!

Excelăm prin profesionalism, seriozitate și calitate, bucuria clienților noștri în urma colaborării cu noi fiind foarte importantă pentru noi.

Așadar, Pergole de Lux găsește soluții moderne pentru problemele de ieri!