skip to Main Content
Menu

Ai nevoie de inspirație pentru terasa ta?

Urmărește câteva din proiectele noastre și folosește ideile.

Știm și noi cât de complex poate fi un proiect de reamenajare a terasei. Te înțelegem și suntem alături de tine, iar pentru asta îți expunem câteva exemple de proiecte care să te ajute să îți organizezi gândurile.

Poți accesa mai jos proiecte cu pergole de lux cu acoperiș retractabil și cu accesorii pentru terase, inspirația ta pentru spațiul de relaxare.

Proiecte pergole

Proiecte pergole

Vezi cum și-au acoperit spațiile de terasă și alți proprietari. Găsește idei care să te ajute să iei decizia cea mai bună referitoare la pergole cu acoperiș retractabil. Inspiră-te din aceste proiecte cu pergole de lux, pentru terasa ta.

Proiecte accesorii

Proiecte accesorii

Alături de pergole, alți beneficiari de proiecte și-au accesorizat terasele și cu alte tipuri de sisteme. Se pot numi accesorii, iar acestea completează armonios o terasă acoperită cu pergolă. Alege-l și tu pe al tău, și contactează-ne!

Proiectele care te inspiră

Nouă ne place să inspirăm. Prin urmare, îți recomandăm să urmărești câteva din proiectele noastre cu pergole și accesorii pentru terase. Vei găsi acolo câteva din abordările noastre, care pot constitui adevărate idei inspiraționale.

Vezi mai multe tipuri de pergole, cu mai multe variante de prindere, și o gamă largă de accesorii. Analizează fiecare detaliu care te interesează, provoacă-ți imaginația și organizează-te.

Apoi, plănuiește cum vrei să arate și terasa ta, și discută cu echipa noastră. Cu siguranță există soluția ideală și pentru proiectul tău!

Ține cont de fiecare detaliu în parte, și comunică planurile cu noi. Te vom ajuta să iei cea mai bună decizie, în timp util.