skip to Main Content
Menu

Ai o bază bine construită pentru terasa ta?

Deck-ul, punct de plecare în construirea unui spațiu atractiv

Cu ce începi atunci când îți amenajezi terasa? Ce-ai spune de alegerea pardoselii? Pentru a crea un spațiu la exterior confortabil ai nevoie de o bază solidă. Și primul pas pe care îl poți face se referă la alegerea unui deck care valorifică spațiul disponibil.

Asta înseamnă să te asiguri că pardoseala pe care o alegi este de calitate și că se potrivește modului de utilizare dorit. Deck-ul WPC și lemnul termotratat îți oferă siguranța și rezistența de care ai nevoie. Iar designul atractiv, dar discret, completează proiectul terasei. Nu alege simple pardoseli pentru exterior… Ia decizia cea mai bună atunci când vine vorba de aspectul și rezistența terasei tale!

Ia decizia cea mai bună la începutul amenajărilor, care să te scutească de eforturi suplimentare mai târziu. Oferă terasei tale cel mai bun start, și pregătește-te de relaxare!

✓ Lemn compozit și lemn termotratat

✓ Plăci de până la 4 m lungime, pentru uniformitate

✓ Culori personalizabile

✓ Potrivite pentru condiții extreme

✓ Instalare de către specialiști

Ce îți oferă aceste pardoseli pentru exterior?

Două tipuri de deck, în funcție de amplasarea terasei:

Lemn termotratat

Lemn termotratat

Dacă preferi lemnul pur, mirosul lui și eleganța cu care se prezintă, atunci poți îmbrățișa ideea unei pardoseli exterioare din lemn termotratat. Clasică și masivă, aceasta te va surprinde și te va purta cu gândul la terasele rustice.

Lemn compozit

Lemn compozit

Perfect pentru zone cu umiditate mare, risc de alunecare crescut și trafic intens, deck-ul de tip WPC din lemn compozit face față cu brio încercărilor. 70% lemn și 30% plastic, pentru 100% siguranță și confort atunci când vine vorba de utilizare constantă.

Amenajează-ți și tu terasa, cu pardoseli pentru exterior!

Consultă-te cu noi, și alege varianta care se potrivește cel mai bine