skip to Main Content
Menu

Ai deja o structură pe terasă?

Pergola Bioclimatică Infinity o poate completa

pergola retractabilă model Infinity, pe structură existentă

Dacă ai deja o structură instalată pe terasa ta și cauți doar soluția de acoperire, pergola retractabilă model Infinity este recomandarea noastră pentru tine.

Acest model de pergolă bioclimatică se poate instala pe o structură existentă, fie ea metalică sau din lemn masiv. Prin urmare, dacă atunci când ai construit casa sau spațiul comercial ai inclus și o structură pe terasă pe care nu știai cum să o acoperi, acum ai o soluție fiabilă și, cel mai important, rezistentă în timp. Trebuie să te asiguri, însă, că structura ta poate susține greutatea acoperișului de aluminiu (cca. 600 kg).

✓ Amplasare pe o structură existentă

✓ Acoperiș cu cadru de aluminiu

✓ Lamele de aluminiu rotative și retractabile

✓ Motorizare Somfy, control prin telecomandă și aplicație mobilă

✓ Dimensiunea maximă a unui modul: 3,85 x 6,845 m

Pergola retractabilă model Infinity

caracteristici definitorii:

Pergola retractabilă model Infinity dispune de un sistem special de acoperire care se atașează de o structură existentă, construită de beneficiar. Prin urmare, dimensiunile posibile de executat sunt mai mici decât la un modul obișnuit, și anume de 3,85 x 6,845 m.

Modelul se poate accesoriza cu sistem de iluminare, lamele cu spumă pentru izolare termică sau senzori, iar sistemul de scurgere se poate personaliza astfel încât apa să fie preluată prin exteriorul structurii, în funcție de amplasare. Versatilitatea sistemului de prindere permite specialiștilor Pergole de Lux să te ajute în personalizarea completă a spațiului de la exterior.

Te interesează modelul Infinity?

Spune-ne ce fel de structură ai pe terasă, și venim cu o soluție pentru tine!