skip to Main Content
Menu

Ai nevoie de extra-umbrire pe terasă?

Sistemele automatizate de tip Zip screen vor alunga efectul de seră

Asemeni tuturor sistemelor de umbrire concepute pentru a te proteja de razele fierbinți ale soarelui și sistemul de umbrire pentru exterior de tip Zip realizează cu succes acest lucru.

Unul din beneficiile acestor sisteme de umbrire îl reprezintă tocmai materialul textil din care sunt create. Acesta are perforații care reduc din intensitatea razelor de soare dar și aerisesc terasa. Aceste sisteme protejează spațiile dedicate relaxării de orice factor extern deranjant, precum soarele, vântul și ploaia. Acest sistem de umbrire tip zip cu aerisire se poate instala pe laturile pergolelor sau foișoarelor dar și în exteriorul ferestrelor, dedicat fațadelor.

✓ Sisteme automatizate

✓ Material blackout pentru intimitate sau perforat pentru circularea aerului

✓ Culori personalizabile

✓ Motorizare Somfy, control prin telecomandă și aplicație mobilă

✓ Potrivite pentru terase, foișoare, ferestre sau balcon

Ce trebuie să știi despre Zipscreen,

avantajele sistemelor și puncte cheie:

Dacă vrei să aduci extra-umbrire terasei tale, sistemele de tip Zip sunt ideale pentru tine. Se controlează ușor, prin telecomandă, nefiind nevoie să le deschizi și închizi mecanic și le poți utiliza atât ca barieră împotriva vizibilității pe terasă, cât și ca umbrire eficientă.

Lățimea și înălțimea pentru aceste tehnici de umbrire pot ajunge până la 6 m, însă poți instala mai multe sisteme diferite atunci când vrei să ai control specific asupra fiecăruia în parte. Iar gama de culori este atât de largă, încât le poți asorta cu terasa, clădirea sau spațiul de lângă.

Vrei mai multă intimitate și protecție?

Tu ai grijă de tine, iar noi avem grijă de terasa ta cu un sistem de umbrire tip zip cu aerisire eficient!