skip to Main Content
Menu

Îți dorești o pergolă în consolă?

Cu Pergola Bioclimatică Urban ai spațiu de trecere pe terasă

pergola retractabilă model Urban. pergole bioclimatice

Dacă te interesează să îți acoperi terasa și vrei să ai mai mult spațiu de trecere fără a fi incomodat de stâlpi de susținere, Pergola retractabilă model Urban este soluția potrivită.

Tiranții de prindere de peretele de sprijin creează mai mult spațiu pe terasă, și aduc eleganță prin încadrarea în orice tip de arhitectură. Nu are stâlpi de susținere la sol, prin urmare acest model nu se poate accesoriza ulterior cu închideri laterale decât prin adaugarea unor stâlpi noi, însă se poate personaliza cu iluminare, dimmer, senzori sau lamele cu spumă. Este ideală pentru terase mici. Pentru lungimi mari se pot utiliza mai multe module.

✓ Prindere cu tiranți de un perete de sprijin

✓ Formă de consolă, pentru mai mult spațiu

✓ Lamele de aluminiu rotative și retractabile

✓ Motorizare Somfy, control prin telecomandă și aplicație mobilă

✓ Dimensiunea maximă a unui modul: 4 x 5 m

Pergola retractabilă model Urban

caracteristici definitorii:

Și dimensiunile pergolei de tip Urban sunt personalizabile, însă ajunge la dimensiunile maxime de 4 x 5 m pentru un singur modul. Datorită susținerii prin tiranți, deschiderea unei pergole de acest tip este mai mică. Asta, întocmai pentru ca punctele de sprijin să nu fie sub presiunea unei greutăți prea mari și să cedeze.

Această pergolă cu lamele de aluminiu poate reprezenta varianta ideală și pentru tine, în cazul în care îți dorești un sistem elegant pentru spațiul tău, un sistem care să te facă să uiți că te afli pe o terasă acoperită.

Te interesează modelul Urban?

Povestește-ne despre terasa ta, iar noi vom veni cu soluția potrivită!