skip to Main Content
Menu

Vrei să închizi terasa cu sticlă?

Cu sisteme de sticlă glisantă ai o terasă pregătită pentru orice anotimp

pergole bioclimatice Pergole de Lux

Pentru că punem accent pe nevoile tale, aducem în atenția ta posibilitatea cosmetizării și inovării spațiilor pe care le-ai proiectat cu sticlă glisantă modernă și rezistentă.

Conceptul inovator oferit prin intermediul Winlux în materie de închidere din sticlă securizată este prezent și în portofoliul nostru! Sistemul Panorama permite ridicarea și coborârea uneia sau mai multor foi de sticlă, transformând rapid o balustradă elegantă într-o vitrină cochetă de sticlă. Panourile care se ridică și coboară electric prin intermediul unei telecomenzi reprezintă cea mai eficientă soluție de închidere și extindere a spațiilor, fiind apreciată în special de proprietarii spațiilor comerciale. Aceste sisteme funcționează electric și pot avea în componență până la 4 foi de sticlă. Închideri din sticlă pentru terase comerciale sau rezidențiale.

✓ Sticlă securizată de 8, 10 sau 23 mm

✓ Sisteme glisante electrice sau manuale

✓ Foi de sticlă verticale sau orizontale

✓ Motorizare Somfy, control prin telecomandă și aplicație mobilă

✓ Dimensiuni personalizate, în funcție de înălțimea terasei

Tipuri de închideri cu sticlă:

Panorama tip Trecere

Panorama tip Trecere

Sistem inovativ din sticlă electrică, care se glisează în sus și permite trecerea pe terasă. Este perfect pentru terasele unde traficul este unul mare și se se dorește delimitarea spațiilor.

Sliding

Sliding

Sistem manual cu sticlă glisantă, cu panouri verticale care glisează stânga-dreapta. Acest sistem este ideal atât pentru terasele de mici dimensiuni, cât și în spațiile unde deschiderea sistemelor nu este atât de frecventă.

Panorama tip Balustrada

Panorama tip Balustrada

Realizat din până la 4 panouri dispuse pe orizontală, acest sistem electric glisează sus-jos, formând o balustradă de sticlă elegantă. Este absolut necesar pentru delimitarea spațiilor și se controlează ușor.

Te interesează să închizi terasa?

În funcție de preferințele tale sau de buget, alegem împreună sistemul de sticlă cel mai potrivit pentru terasa ta. Personalizăm împreună sisteme de închideri din sticlă pentru terase comerciale sau rezidențiale.