Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/r92710perg/pergoledelux.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Pergola model Freedom, cu structură independentă skip to Main Content
Menu

Terasa ta este independentă?

o pergolă bioclimatică independentă este soluția ta de acoperire

pergole retractabile bioclimatice

Pergola retractabilă model Freedom este ideală pentru terasele independente de clădiri, datorită structurii care permite instalarea acesteia oriunde.

Având structură de sine stătătoare, pergola Freedom se ancorează cu totul la sol, creând un spațiu de relaxare intim, delimitat și aerisit, construit de la zero. Poate fi gazda perfectă a petrecerilor private în aer liber, spațiul ideal pentru evenimente cu stil și terasă de iarnă călduroasă, dacă este închisă cu sticlă. Fie că o amplasezi deasupra piscinei, lângă piscină sau într-un spațiu liber, neamenajat, este un punct de plecare pentru o terasă rezistentă

✓ Structură proprie, independentă

✓ Stâlpi de susținere cu sistem integrat de scurgere a apei

✓ Lamele de aluminiu rotative și retractabile

✓ Motorizare Somfy, control prin telecomandă și aplicație mobilă

✓ Posibilitatea închiderii pe laterale

✓ Dimensiunea maximă a unui modul: 4 x 7 m

Pergola retractabilă model Freedom

caracteristici definitorii:

Acest model se poate instala atât pe o terasă independentă, fără pereți de sprijin, cât și lângă clădiri. Pergola Freedom se poate așeza și pe terase situate lângă clădiri cu restricții, față de care prinderea modulului nu ar fi posibilă.

Față de pergola Classic, acest model are un sistem de scurgere a apei specializat. Apa se scurge prin intermediul celor 4 stâlpi de susținere. Prinderea în 4 puncte față de sol aduce o rezistență mare la vânt, iar elementele de prindere și îmbinare din oțel inoxidabil aduc o rezistență mare la rugină și alte deteriorări. În plus, cele 4 laturi se pot închide personalizat, ceea ce înseamnă posibilitatea de crea o terasă de vis.

Te interesează pergola retractabilă model freedom?

Solicită o ofertă, iar noi îți vom spune dacă acest model este soluția potrivită și pentru terasa ta!