skip to Main Content
Menu

Te gândești mai departe de acoperirea terasei?

Apelează la accesoriile care îți completează terasa!

Un spațiu de relaxare acoperit într-o manieră elegantă sună precum un vis împlinit. Ce faci, însă, dacă ai nevoie de mai mult decât o terasă de vară?

Pergolele sunt ideale pentru protecție împotriva soarelui, vântului, ploii și zăpezii. Dar, pentru a crea un spațiu de relaxare confortabil indiferent de anotimp, ai nevoie de accesorii speciale pentru pergole cu acoperiș retractabil!

Ce îți poate completa pergola?

Decking

Decking

Ia decizia cea mai bună pentru terasa ta, încă de la început. Consolidează baza terasei cu un decking calitativ, atractiv și rezistent, din lemn compozit sau lemn termotratat.

Sticlă securizată

Sticlă securizată

O terasă de iarnă eficientă este amenajată cu sistemele de sticlă potrivite. Personalizează-ți și tu spațiul și admiră priveliștea cu ajutorul unor sisteme panoramice originale.

Sisteme de umbrire

Sisteme de umbrire

Iarna nu-i ca vara, și e recomandat să te pregătești din timp pentru zilele toride. Instalează un sistem de umbrire care să facă față căldurii și să îți aducă intimitate pe terasă.

Cum alegi accesoriul potrivit pentru terasa ta?

Spune-ne cum vrei să folosești spațiul și îți recomandăm sistemele potrivite de accesorii pentru pergole cu acoperiș retractabil. Alături de pergolă, vei crea un colț de rai pentru tine și familia ta, sau o oază de relaxare pentru vizitatorii locației administrate.

Sticlă securizată de diferite grosimi
Sisteme electrice sau manuale
Decking WPC sau lemn termotratat
Sisteme de umbrire electrice
Zip transparent sau opac
Culori personalizabile
Accesorii compatibile cu pergola bioclimatică