skip to Main Content
Menu
Accesorizează-ți Pergola După Bunul Tău Plac (Blog Pergole Retractabile Bioclimatice)

Accesorizează-ți pergola după bunul tău plac (Blog pergole retractabile bioclimatice)

Pergolele sunt de la sine construcții elegante care înfrumusețează spațiile, dar ce ai spune dacă ai avea oportunitatea să-ți pui amprenta asupra lor? Accesorizează-ți pergola după bunul tău plac, și transform-o în piesă de rezistență a casei/locației tale.

 

Sisteme de umbrire inteligente pentru pergole retractabile

Daca te gandesti sa iti protejezi complet terasa, noi, expertii de la Pergole de Lux iti recomandam sistemul de umbrire ZIPscreen. Acest sistem este realizat din material textil cu perforatii pentru a stopa patrunderea atat a luminii solare cat si a caldurii pe terasa.

Accesorizează-ți pergola după bunul tău plac

Montarea este una facila, putand fi atasate pergolelor, foisoarelor sau chiar ferestrelor. Materialul textil este calitativ, permitand circularea aerului, fara ca temperatura din interior sa fie afectata.

Pe langa protectia impotriva caldurii si a vantului, acest sistem functioneaza eficient si pentru inlaturarea insectelor. ZIPscreen-ul are actionare automata, fiind accesoriul ideal pentru pergole retractabile.

 

Accesorizează-ți terasa după bunul tău plac, cu iluminare

Alt accesoriu des utilizat pentru infrumusetarea pergolei este iluminarea cu dimmer, care, pe langa lumina confera si un design spectaculos. Daca aveti o terasa, optiunile de iluminat ar trebui sa fie un aspect important de luat in calcul pentru a crea o oaza de relaxare in aer liber.

Accesorizează-ți pergola după bunul tău plac

Pergola bioclimatică oferita de Pergole de Lux iti face viata mai usoara cu sistemul de iluminare cu dimmer. Astfel, scapi de grija achizitionarii felinarelor, a LED-urilor si a beculetelor suplimentare pentru terasa. Avantajul este faptul ca lumina poate fi ajustata in functie de eveniment, prin simpla actionare a unui buton.

Pe langa alegerea sistemului de iluminare, poti ajusta atmosfera de pe terasa si cu un sistem audio performat care poate veni odata cu pergola, daca optezi pentru acesta.

 

Sticla, cel mai bun prieten în zilele friguroase. Accesorizează-ți pergola după bunul tău plac

Daca intentionezi sa folosesti terasa si in sezonul rece, atunci accesoriul perfect pentru terasa ta este sticla securizata. Accesorizeaza-ti pergola dupa bunul tau plac, cu sisteme automatizate sau manuale de inchideri din sticla.

sticla securizata. sisteme automatizate Accesorizează-ți pergola după bunul tău plac

 

Si iti spunem de sticla securizata deoarece este cea mai rezistenta solutie de inchidere laterala, si cea mai recomandata in cazul teraselor. Cu pereti din sticla glisanti, terasa poate fi utilizata atat pe timpul verii cat si pe timpul iernii. Schimbarile meteo nu ar mai trebui sa fie o problema pentru tine.

Daca vrei sa aflii mai multe detalii despre aceste sisteme, poti accesa pagina de inchideri din sticla de la Accesorii.

 

Asadar, iti poti accesoriza pergola si terasa asa cum iti doresti. Este nevoie sa stii cum vrei sa utilizezi terasa, iar specialistii iti pot face cele mai faine recomandari!

Pergole de Lux