skip to Main Content
Menu
Cum Poți Folosi O Pergolă Bioclimatică?

Cum poți folosi o pergolă bioclimatică?

Vedem mereu pe internet tot felul de produse și servicii care ne sunt oferite de diverse companii. În domeniul amenajăriilor pentru case și terase, este crucial să știi de ce produse și servicii ai nevoie. Deci, dacă te întrebai cum poți folosi o pergolă bioclimatică, rândurile de mai jos te vor ajuta.

 

Acoperiș retractabil pentru piscină, cu pergolă bioclimatică

Visul multor oameni este sa prindă cele mai călduroase zile din an relaxându-se acasă, în siguranța propriei piscine. Este un vis intraznet, deoarece nu toti cei care isi doresc asta reusesc sa isi puna ideea in practica.

Amenajarea unei piscine de dimensiuni mari este destul de costisitoare, si trebuie sa fii dispus sa investesti intr-un astfel de accesoriu pentru gradina.

Dacă există spațiul necesar, se poate amenaja chiar si o piscină acoperită. Una dintre solutiile de acoperire pentru piscina este o pergola bioclimatica.

pergola bioclimatica pentru piscina.pergole de lux. Cum poți folosi o pergolă bioclimatică

Pergola bioclimatică cu lamele de aluminiu care se rotesc și/sau se retrag protejează piscina și pe toti cei din ea de ploi și soare puternic. Relaxarea devine, astfel, mai placuta pentru mai mult timp.

Nu iti mai spunem cat de bine poate sa arate… Te lasam sa te convingi singur/a.

 

Pergolă bioclimatică pentru terasă

Fie ca ai o terasa langa casa si vrei sa le conectezi printr-un acoperis cu lamele, sau vrei sa amenajezi o terasa independenta in apropierea casei, cu o pergola bioclimatica poti face asta.

Cum iti mai povesteam si in alte articole de pe blog, o pergola cu lamele de aluminiu poate avea atat structura independenta cat si structura atasata de casa.

pergola atasata de casa. pergola bioclimatica. Cum poți folosi o pergolă bioclimatică

Prin urmare, poti extinde spatiul de langa casa acoperindu-l si folosindu-l ca pe o terasa acoperita. Sau poti amenaja de la zero o terasa independenta.

Poti folosi spatiul amenajat intr-o multitudine de feluri:

  • Relaxare
  • Depozitare/protejarea obiectelor
  • Evenimente in familie
  • Spatiu deschis de lucru
  • Mini-atelier, in functie de hobby-urile tale.

 

 Cum poți folosi o pergolă bioclimatică pentru evenimente, restaurant, cafenea

Atunci când ai o afacere de dezvoltat, de intretinut, te gandesti mereu la solutii noi care sa te ajute sa avansezi.

Pergola bioclimatica pentru restaurant, cafenea. pergole de lux. Cum poți folosi o pergolă bioclimatică

Te-ai gândit vreodată să acoperi terasa localului tau cu o pergola retractabila? Sau sa amenajezi o terasa de la zero, si sa-ti surprinzi vizitatorii?

Este o idee foarte buna care te poate ajuta sa aduci mai multi clienti catre local, sa satisfaci mai multe nevoi si sa îi faci sa isi aduca aminte de tine.

Poti, asadar, sa ai o terasa langa restaurant/cafenea pe care sa o acoperi pentru a prelungi perioada de stat pe terasa. Astfel, protejezi clientii de soarele puternic, de ploi si zapada, si le inspiri siguranta.

Poti vedea ce inseamna acest lucru, cu varianta de acoperire cu o pergola cu structura independenta.

 

Oamenilor le place să petreacă timp în aer liber, iar dacă tu le asiguri aceasta posibilitate, cu siguranta te vor prefera.

La fel, poți crea un spațiu perfect pentru evenimente acoperind terasa sau construind o terasa cu structura independenta. Spatiul pe care il poti acoperi cu o pergola bioclimatica cu structura independenta devine mai atractiv si mai sigur pentru evenimente de poveste.

Daca inchizi terasa si cu sisteme de sticla securizata, poti folosi terasa pe tot parcursul anului, deci afacerea ta poate inflori cu adevarat in domeniul HoReCa.

 

Indiferent de cum poți folosi o pergolă bioclimatică, odata instalata pe spatiul amenajat te poti bucura de ea pentru o viata intreaga.

Construite din materiale de cea mai buna calitate, pergolele bioclimatice iti asigura confort, protectie si siguranta. De ele ai nevoie pentru o viata afara de griji.