skip to Main Content
Menu
De Ce Să Alegi Pergole De Lux?

De ce să alegi Pergole de Lux?

Echipa Pergole de lux și-a propus să își atingă toate obiectivele! Iar principalul obiectiv este să asigure pe deplin confortul și fericirea ta pe terasă. Află cum, și de ce să alegi Pergole de Lux atunci când vine vorba de amenajarea terasei cu pergole sau sticlă glisantă.

 

Atunci când începi un proiect de acoperire sau închidere a terasei, te gândești să iei decizia cea mai bună. O decizie de care să nu fi dezamăgit cu timpul, și care să te satisfacă încă de la început. Asta încercăm și noi să facem: să îți propunem soluții care să te determine să spui: ”Am luat decizia potrivită!”

 

De ce să alegi o pergolă retractabilă by Pergole de Lux?

  • Diversitatea modelelor.

Îți propunem diverse modele de pergole bioclimatice, fiecare model creat pentru o anumită nevoie și situație. Spre exemplu, îți putem propune două modele de pergole care se pot prinde de un perete de sprijin și două modele cu structură independentă. Poziționarea stâlpilor, a lamelelor de aluminiu sau a motorizării se pot personaliza în funcție de tine.

 

de ce să alegi pergole de lux

 

  • Diversitatea accesoriilor pentru pergole

Pergolele retractabile se pot accesoriza după instalare cu orice accesoriu care te ajută să îmbunătățești atmosfera de pe terasă. Fie că vrei să închizi terasa pentru iarnă sau să o umbrești suplimentar pentru vară, Pergole de Lux are un accesoriu potrivit.

Încălzește terasa, instalează sistemul de iluminare preferat și bucură-te împreună cu familia și prietenii de o terasă pregătită pentru orice!

Mai multe detalii despre accesorii găsești aici: accesorii pentru terase.

  • Automatizarea

Pergolele de la Pergole de Lux dispun de funcționalitate automatizată. Controlate printr-o telecomandaă pentru a le închide și deschide, toate sistemele răspund rapid nevoilor tale. Această funcție te scutește de deranjul și efortul pe care l-ai depune dacă ai avea o pergolă mecanică, manuală.

Iar pe lângă controlul prin telecomandă mai poți beneficia și de o aplicație mobilă specifică, la cererea ta. O aplicație prin care poți avea acces la toate sistemele direct din telefonul mobil.

În plus, o pergolă retractabilă poate dispune și de senzori speciali pentru ploaie și vânt puternic.

  • Iluminare LED

O altă funcționalitate specială a pergolelor este sistemul de iluminat opțional ce poate include și un dimmer. În funcție de evenimentul pe care îl susții, de starea de spirit pe care o ai, de momentul zilei în care stai pe terasă, poți ilumina terasa în diferite moduri.

 

Întrebări și răspunsuri despre terasa ta

 

Creezi o atmosferă de vis, la tine pe terasă!

De altfel, materialele din care sunt fabricate pergolele sunt de înaltă calitate, ceea ce înseamnă că rezistența este garantată. Iar eleganța pergolelor și a accesoriilor, alături de confortul creat, nu sunt de neglijat.

Cu structură ușoară dar rezistentă de aluminiu, lamele rotative și retractabile și accesorii potrivite, pergolele noastre te poartă într-o lume doar a ta. O lume creată special pentru confortul și liniștea ta.

Știi ce îți dorești? Sau ai un plan pentru terasa ta? Atunci haide să discutăm, și să construim ceva frumos împreună. Experiența noastră și imaginația ta ne vor duce, cu siguranță, la un rezultat demn de împărtășit și cu alții.

 

Pergole de Lux