Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/r92710perg/pergoledelux.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home3/r92710perg/pergoledelux.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/r92710perg/pergoledelux.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3689
Montează geamuri batante pe terasă, pentru pergola ta retractabilă skip to Main Content
Menu
Cum Să Montezi Geamuri Batante Pentru Terasa Acoperită Cu Pergolă Retractabilă

Cum să montezi geamuri batante pentru terasa acoperită cu pergolă retractabilă

Când vine vorba de închiderea terasei, decizia finală depinde de o mulțime de factori. Printre ei se numără și adaptarea închiderilor după situația existentă. Prin urmare, în acest articol îți arătăm cum să montezi geamuri batante pentru terasa acoperită cu pergolă retractabilă.

 

Închiderile cu sticlă sunt cele mai sigure și eficiente pentru utilizarea terasei pe timp de iarnă. Dar ce faci atunci când nu știi foarte bine ce soluție să alegi?

Dacă terasa ta este mai degrabă modernă și e acoperită cu o soluție precum o pergolă retractabilă, atunci merită să te gândești la soluții moderne și elegante și pentru închideri. Niște sisteme cu geamuri batante (sau sticlă ghilotină, cum o mai numim noi), sunt varianta cea mai comodă pentru sezonul rece.

 

Iată cele 2 sisteme cu geamuri batante pentru terasă

 

  • Sistemul de sticlă cu geamuri tip Balustradă:

Este un sistem foarte popular pentru terasele cu pergole retractabile. Realizat din până la 4 foi de sticlă care glisează pe verticală, sistemul poartă denumirea modului de funcționare. Foile batante de sticlă, atunci când se deschide terasa, rămân sub formă de Balustradă.

Acest sistem este perfect pentru terase unde se dorește delimitarea spațiului, iar instalarea geamului fix ca o balustradă de sticlă ajută la protejarea terasei.

Arhitectura viitorului este sticla. geamuri batante terasă

 

  • Sistemul de sticlă cu geamuri tip Trecere:

Foarte practic vis-a-vis de accesul pe terasă, acest sistem de geamuri batante funcționează în mod opus sistemului tip Balustradă. Foaia fixă de sticlă se află în partea superioară, iar atunci când glisează peretele de sticlă se retrage sus.

Astfel, accesul pe terasă nu este limitat și se poate trece sub sistemul de sticlă. Realizată electric, această mișcare a foilor de sticlă oferă un confort extraordinar utilizatorului și protecție imediată la nevoie.

 

Cum să instalezi aceste sisteme electrice pe terasa ta?

Astfel de modificări la spațiul tău exterior aduc o funcționalitate mai mare terasei tale. O transformă într-o terasă de iarnă ideală care poate fi utilizată, de fapt, în orice anotimp.

Prin urmare, ai nevoie de specialiști care să te sprijine în derularea proiectului. Iată cum și de ce:

✔️ datorită sistemelor electrice. Suplimentar foilor de sticlă și ramelor necesare, aceste sisteme de sticlă au nevoie și de șine de culisare și motorizare. Cu ajutorul Somfy, și noi putem să aducem confortul mai aproape de tine, și avem nevoie să o facem în siguranță pentru ca toate să funcționeze optimal.

✔️ sticlă (securizată) specială. Sticla folosită la instalarea acestor sisteme este securizată, creată special pentru spații exterioare. Acest lucru înseamnă că rezistența foilor este mai mare iar atunci când se sparg, acestea nu reprezintă un pericol.

✔️ garanția primită. Atunci când colaborezi cu o companie specializată în instalarea acestor tipuri de sisteme, cum suntem noi, beneficiezi de o mulțime de servicii. Printre acestea se numără și garanția produsului, pe care o primești atunci când instalarea s-a făcut corespunzător. Este mult mai ușor să duci un proiect la capăt cu aceeași companie care îți furnizează produsul, îți oferă garanție și, de ce nu, și alte servicii post-vânzare.

✔️ servicii post-vânzare. Nu te lăsăm la nevoie nici după montaj. În baza garanției pe care o primești de la noi (care variază în funcție de tipul de sistem ales) ai parte și de mentenanță și revizii periodice. Prin urmare, dacă ai probleme cu terasa ne poți contacta oricând pentru a le rezolva.

 

Nouă ne face plăcere să aducem teraselor un strop de personalitate și clienților protecție și confort. Prin urmare, sperăm că te-au ajutat aceste sugestii despre cum să montezi geamuri batante pentru terasa ta acoperită cu pergolă retractabilă.

Așteptăm să ne contactezi sau să ne verifici și celelalte articole despre terase pentru a afla și mai multe informații și recomandări.