skip to Main Content
Menu

Cititi despre:

 

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate de catre SC SUN LEADER SRL in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 („Regulamentul general privind protectia datelor” sau „GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre, inclusiv,prin intermediul site-ului nostru web.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cine suntem si cum ne puteti contacta

SC SUN LEADER SRL persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Brasov, Aleea Magnoliei, 16 B, 500382, Romania, cu numar de ordine in Registrul Comertului J08/32/2018 cod unic de inregistrare fiscala RO 38662676 (in continuare „Sun Leader” sau „noi“). In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs. cu caracter personal.

Puteti cere informatii suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dvs., va incurajam sa contactati Responsabilul Sun Leader cu protectia datelor la adresa de e-mail info@pergoledelux.ro, +4 0728 339 922 sau prin posta sau curier la adresa Aleea Magnoliei, 16 B, Brasov, 500382, Romania, – cu mentiunea in atentia Responsabilului Sun Leader cu protectia datelor.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

In general, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la dvs. astfel:

  • Cand accesati formularul aflat pe pagina de Contact a site-ului pergoledelux.ro, ne transmiteti: numele, adresa de e-mail, subiectul si mesajul dvs., care poate contine alte informatii personale

Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs. in timpul vizitarii site-ului nostru web, pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dvs. Va invitam sa aflati mai multe detalii in acest sens prin consultarea sectiunii privitoare la scopurile prelucrarii de mai jos.

Pe site-ul nostru web putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 18 ani.

Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

  1. Pentru prestarea serviciilor Sun Leader in beneficiul dvs.

Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:

  1. a) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;
  2. b) Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;
  3. c) Returnarea produselor conform prevederilor legale;
  4. d) Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
  5. e) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dvs. cu privire la comenzile dvs. sau la bunurile si serviciile Sun Leadersau ale partenerilor Sun Leader.

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre Sun Leader si dvs. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

  1. Pentru imbunatatirea serviciilor noastre

Ne dorim in permanenta sa va oferim cea mai buna experienta in mediul online. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dvs. de Cumparator.

Ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate.

  1. Pentru marketing

Vrem sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care va intereseaza. In acest sens, va putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie, si putem afisa recomandari personalizate pe site-ul web. Pentru a va pune la dispozitie informatii de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumparator (de ex. produsele vizualizate) pentru a va crea un profil. Ne asiguram intotdeauna ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor si libertatilor dvs. si ca deciziile luate in baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. si nu va afecteaza similar intr-o masura semnificativa.

In cele mai multe cazuri, ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul dvs. prealabil. Va puteti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment, prin:

  • Accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor pe care le primiti de la noi;
  • Contactarea Sun Leader folosind detaliile de contact descrise mai sus.

In anumite situatii, ne putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova si dezvolta activitatea comerciala. In orice situatie in care folosim informatii cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grija si luam toate masurile necesare pentru ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs cererii dvs.

  1. Pentru apararea intereselor noastre legitime

Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Acestea pot include:

  • Masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor acestuia fata de atacuri cibernetice:
  • Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;
  • Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dvs. fundamentale.

De asemenea, in anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie.

Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal

Ca regula generala, vom stoca datele dvs. cu caracter personal pe parcursul colaborarii cu noi. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii colaborarii, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urmatoarelor categorii de destinatari:

  • Furnizorilor de servicii de curierat;
  • Furnizorilor de servicii de plata/bancare;
  • Furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
  • Furnizorilor de servicii de cercetare de piata;
  • Societatilor de asigurare;
  • Altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.

In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele dvs. de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

In ce tari transferam datele dvs. cu caracter personal

In prezent, stocam si prelucram datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

Cum protejam securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si le stocam pe servere securizate, asigurand in acelasi timp redundanta datelor.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi facuti responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi aveti

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.

Mai multe informatii despre fiecare dintre aceste drepturi sunt prezentate in continuare mai jos.  Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Va rugam sa retineti urmatoarele aspecte daca doriti sa va exercitati aceste drepturi:

Identitate. Luam in serios confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs. cu privire la astfel de inregistrari folosind o adresa de e-mail valida, rezervandu-ne dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.

Onorarii. Nu vom solicita o taxa pentru a va exercita vreun drept in ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia cazului in care solicitarea dvs. de acces la informatii este nefondata, respectiv repetitiva sau excesiva, caz in care vom percepe o suma rezonabila in asemenea circumstante.  Va vom informa despre orice onorarii aplicate inainte de a va solutiona cererea.

Durata de raspuns. Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maximum o luna, cu exceptia cazului in care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem in termen de maximum doua luni. Va vom anunta daca vom avea nevoie de mai mult de o luna. S-ar putea sa va intrebam daca puteti sa ne spuneti exact ce doriti sa primiti sau ce anume va ingrijoreaza. Acest lucru ne va ajuta sa actionam mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.

Drepturile tertelor parti. Nu trebuie sa respectam o cerere in cazul in care ar afecta in mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate.

Accesul

Puteti sa ne cereti:

  • Sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;
  • Sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;
  • Sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim;
  • Cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti;
  • Cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.

Rectificarea

  • Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dvs. cu caracter personal inexacte sau incomplete;
  • Este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.

Stergerea datelor

Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

  • Acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate;
  • V-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant);
  • Dati curs unui drept legal de a va opune;
  • Acestea au fost prelucrate ilegal;
  • Ne revine o obligatie legala in acest sens.

Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara:

  • Pentru respectarea unei obligatii legale;
  • Pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

Exista anumite alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs. de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care v-am putea refuza aceasta solicitare.

Restrictionarea prelucrarii datelor

Ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

  • Acuratetea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam:
  • Prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse;
  • Acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs. aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta;
  • V-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare;

Putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care:

  • Avem consimtamantul dvs.;
  • Pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta;
  • Pentru a proteja drepturile Sun Leadersau ale altei persoane fizice sau juridice.

 Portabilitatea datelor

Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca:

  • Prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dvs;
  • Prelucrarea se face prin mijloace automate.

Opozitia

Va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes.

De asemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor dvs. in scop de marketing direct, fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.

Luarea de decizii automate

Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva:

  • Produce efecte juridice cu privire la dvs.;
  • Va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.

Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor:

  • Ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dvs.;
  • Este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs.;
  • Se bazeaza pe consimtamantul dvs. explicit.

Plangeri

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

  • Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romani

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs. de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.   

 

*Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul Sun Leader cu protectia datelor prin transmiterea solicitarii dvs. prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

E-mail: info@pergoledelux.ro

Telefon: +4 0728 339 922

Posta sau curier la adresa: Aleea Magnoliei, 16 B, Brasov, 500382, Romania, – cu mentiunea in atentia Responsabilului Sun Leader cu protectia datelor.

 

Va multumim pentru accesarea site-ului nostru!
Acest site este operat de SC SUN LEADER SRL

 

 

Cum folosim cookie-urile?

La fel ca majoritatea site-urilor de internet, si www.pergoledelux.ro foloseste cookie-uri.

Scopurile sunt multiple:

  • de la imbunatatirea si personalizarea experientei dumneavoastra de navigare, pana la retinerea unora dintre preferintele ori datele dumneavoastra;
  • setarea limbii de navigare;
  • retinerea informatiilor de autentificare, pentru a nu fi necesar sa va inregistrati din nou la fiecare vizita;
  • protejarea securitatii sistemelor atat ale dumneavoastra, cat si ale noastre, ori realizarea de statistici.

In plus, unele cookie-uri ne ofera indicii importante despre modul in care vizitatorii folosesc site-ul nostru, care ne permit apoi sa il facem mai adecvat nevoilor lor. Alte cookie-uri ne permit inclusiv sa cuantificam cati utilizatori acceseaza site-ul nostru intr-o perioada de referinta. Pentru ca transparenta este o valoare – cheie in cadrul companiei Sun Leader, mai jos va oferim detalii cu privire la cookie-urile de pe acest site si la optiunile pe care le aveti cu privire la activarea sau dezactivarea lor. Va rugam sa aveti in vedere ca, la fel ca toate site-urile, si site-ul nostru se bazeaza pe aceasta tehnologie pentru a putea functiona in conditii optime; daca optati pentru a nu permite functionarea ei, calitatea experientei dumneavoastra de navigare ar putea fi afectata.

Ce este un cookie?

Probabil ati intalnit de-a lungul timpului referiri la Internet cookies, browser cookies sau HTTP cookies. De fapt, acestea sunt mai multe denumiri pentru una si aceeasi tehnologie, denumita mai simplu cookie.
Din punct de vedere tehnic, un cookie reprezinta un fragment de text (i.e., litere si numere) de mici
dimensiuni, care va fi stocat pe calculatorul, telefonul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza un website. Un cookie este format din doua parti: numele si continutul (sau valoarea) acestuia.

De ce sunt utile cookie-urile?

Cu ajutorul cookie-urilor, site-urile retin informatii despre vizita utilizatorilor, cum ar fi: limba preferata, numele de utilizator si parola (de exemplu, pentru a scuti utilizatorul de re-inregistrarea la fiecare vizita pe site), tipul de dispozitiv folosit (calculator, telefon mobil) pentru a accesa site-ul. Cookie-urile permit simplificarea experientei de navigare pe un site, iar detinatorii site-urilor au posibilitatea de a oferi informatii mai relevante utilizatorilor, adaptate nevoilor lor. Practic, cookie-urile ajuta la functionarea eficienta a Internetului si au ca rezultat navigarea prietenoasa si personalizata fiecarui utilizator. Fara ele, site-urile de pe Internet ar fi mult mai nepractice si ar avea o functionare mai greoaie.
Mai mult, cookie-urile ajuta detinatorii de site-uri sa le dezvolte continuu. Cookie-urile pot obtine informatii valoroase asupra modului in care este utilizat website-ul de catre vizitatori, cum ar fi care sunt paginile cel mai des vizitate, astfel incat sa se poata furniza acestora experiente din ce in ce mai bune in navigare.

Cum clasificam cookie-urile?

In functie de modul de stergere, exista (i) cookie-uri care sunt sterse imediat ce inchideti browser-ul de
Internet (acestea sunt denumite si cookie-uri de sesiune), dar si (ii) cookie-uri care sunt stocate pe
dispozitivul dumneavoastra cu scopul de a fi folosite inclusiv pentru urmatoarele dumneavoastra vizite pe site (acestea se mai numesc si „cookie-uri persistente” desi, in ciuda denumirii, expira totusi dupa o perioada de timp). Cookie-urile persistente se reactiveaza atunci cand vizitati din nou site-ul care le-a plasat pe dispozitivul dumneavoastra. In functie de persoana care le plaseaza pe dispozitivul dumneavoastra, exista cookie-uri proprii (pe care noi, detinatorii website-ului www.pergoledelux.ro le plasam pe dispozitivul dumneavoastra) sau cookie-uri plasate de alte persoane (acestea se mai numesc si cookie-uri de la terti).

Cat dureaza un cookie?

Durata de viata a cookie-urilor variaza de la caz la caz, in functie de scopul acestuia. Dupa cum am indicat mai sus, unele cookie-uri sunt folosite doar pentru o singura sesiune de navigare, iar altele persista pentru o perioada de timp determinata dupa ce parasiti site-ul. Independent de tipul de cookie-uri, puteti alege oricand sa le stergeti sau dezactivati.

Sunt cookie-urile periculoase pentru dispozitivul meu?

Cookie-urile sunt inofensive. Nu contin programe, virusi sau alte fisiere daunatoare si nu pot accesa
informatiile de pe dispozitivul utilizatorului. Deoarece cookie-urile sunt instalate prin solicitarea unui
browser Internet (mai precis, a webserver-ului acestuia), doar acel webserver care le-a trimis poate sa le
acceseze din nou atunci cand utilizatorul revine pe site-ul asociat acelui webserver. Este adevarat, cookie-urile pot fi folosite si in scopuri negative, ca o forma de spyware. Multe produse antispyware marcheaza insa cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare antivirus/anti-spyware. In general, browser-ele au setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si de stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un website.

Ce legatura au cookie-urile cu datele mele cu caracter personal?

Unele cookie-uri colecteaza informatii anonime, care nu spun nimic despre dumneavoastra. Altele colecteaza informatii care va pot identifica – de exemplu, adresa IP.

Site-ul www.pergoledelux.ro foloseste cookie-uri?

De principiu, orice site foloseste cookie-uri. Cel mai probabil, fara ele, Internetul nu ar fi ce este astazi.
Website-ul www.pergoledelux.ro foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta de navigare superioara si servicii placute, utile si adaptate nevoilor specifice ale acestora.

In ce scopuri foloseste site-ul www.pergoledelux.ro cookie-uri?

Folosim cookie-uri pe site-ul www.pergoledelux.ro pentru mai multe scopuri specifice. De exemplu:
1. pentru a imbunatati arhitectura site-ului si pentru a-i realiza mentenanta;
2. pentru imbunatatirea parametrilor de siguranta ai site-ului;
3. pentru a tine cont de preferintele dumneavoastra, pe care le-ati exprimat in sesiuni de navigare anterioare, personalizand experienta dumneavoastra;
4. pentru a solutiona problemele pe care le-ati putea intampina la accesare;
5. pentru publicitate;
6. pentru efectuarea analizei datelor si monitorizarea tendintelor de utilizare.

Pe acest site sunt prezente atat cookie-urile noastre, cat si cookie-uri ale unor terti.

Cookie-urile noastre

 In multe cazuri, cookie-urile nu preiau informatii asociate unei persoane pe care am identificat-o sau pe care o putem identifica. Aceasta inseamna ca acele cookie-uri nu vor retine datele dumneavoastra cu caracter personal, asa incat identitatea dumneavoastra va ramane anonima.

Cookie-uri ale tertilor

 Exista situatii in care anumite parti din alte site-uri pot aparea pe site-ul nostru. Spre exemplu, un buton de like al Facebook sau un videoclip de pe Youtube – in ziua de astazi, aceste optiuni sunt prezente pe aproape orice site. Atunci cand aceste elemente apar pe site-ul nostru, inseamna ca le-am permis companiilor care detin platformele respective sa plaseze cookie-uri pe el. Permitem un numar de cookie-uri de la terti pe site-ul nostru, insa accesul nu este deschis oricui. Cookie-urile de la terti sunt folosite in primul rand pentru a va oferi o experienta mai utila si pentru a realiza statistici despre numarul de vizitatori si modul in care acestia folosesc site-ul nostru. De exemplu, butoanele de like sau share de pe website-uri pot permite retelelor de socializare sa plaseze cookie-uri pe website. Intrucat aceste cookie-uri de la terti si informatiile pe care le-ar putea colecta nu sunt sub controlul nostru, va rugam sa consultati politica respectivilor furnizori pentru mai multe informatii. Fiind vorba despre site-uri operate de alte persoane, cookie-urile care permit plasarea continutului lor pe site-ul nostru provin de la operatorii lor, si nu de la noi. Este posibil ca tertii sa foloseasca cookie-uri pentru propriile scopuri.

Pot dezactiva cookie-urile?

Da, este posibil. Este posibila setarea din browser pentru a nu mai fi acceptate cookie-urile. De asemenea, browser-ul poate fi setat astfel incat sa accepte doar cookie-uri de la un anume site. In prezent, toate browser-ele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Pentru maimulte detalii si asistenta in acest sens, acceseaza optiunea „ajutor/ help” a browser-ului dumneavoastra. Atentie! Blocarea modulelor cookies poate sa conduca la afisarea incorecta a unor pagini de Internet.

Vreti sa aflati mai multe despre cookie-uri?

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre cookie-uri in general, o sursa utila este site-ul
www.allaboutcookies.org.
Daca doriti sa aflati mai multe despre cookie-urile noastre de pe acest site (cookie-uri proprii), ne puteti
contacta la detaliile de mai jos.
Daca doriti sa aflati mai multe despre cookie-urile tertilor plasate pe acest site, va rugam sa vedeti sectiunea de mai sus sau, dupa caz, sa contactati entitatile carora acele cookie-uri le apartin.

Cum ne puteti contacta?

Daca aveti orice comentarii, sugestii, intrebari sau preocupari cu privire la cookie-urile de pe acest site, va stam la dispozitie. Ne puteti contacta prin oricare dintre canalele de comunicare de mai jos.
               E-mail: info@pergoledelux.ro

Telefon: +4 0728 339 922

Posta sau curier la adresa: Aleea Magnoliei, 16 B, Brasov, 500382, Romania