skip to Main Content
Menu
Afacerea Mult Visată Are Nevoie și De O Pergolă

Afacerea mult visată are nevoie și de o pergolă

Te gândești să-ți deschizi propria afacere sau ai deja una și vrei să-i aduci o îmbunatățire? O pergolă retractabilă te poate ajuta în acest sens. Fiindcă vara căldura soarelui atinge cote maxime, cu toții ne dorim să ne refugiem într-un loc umbros. Un loc unde să ne relaxăm, savurând un fresh rece. Deci, în calitate de antreprenor, poate e timpul să decizi dacă afacerea mult visată are nevoie și de o pergolă.

Fie ca alegi doar sa iti acoperi terasa, sau vrei si inchideri din sticla sau sisteme de umbrire si deck, clientii vor fi cu siguranta bucurosi, in special fumatorii. In plus, daca peisajul din imprejurimi este unul placut, iti sugeram cu incredere sa optezi pentru o inchidere din sticla. Astfel, spatiul devine mai luminos, iar sticla da o nota de eleganta afacerii tale. In acest mod, terasa va fi plina nu numai pe perioada verii, dar și in zilele de toamna, sau chiar și iarna.

Optiuni pentru toate gusturile și nevoile

Pergola bioclimatica poate sa varieze in functie de dimensiune, tipul de inchidere (manual/electric) și materialul folosit. Pergole de Lux iti sta la dispozitie cu produse specifice afacerii tale, realizate din materiale de calitate.

Aceste pergole retractabile au la baza o tehnologie moderna și pot fi deschise și inchise cu eforturi minime, prin simpla actionare a unei telecomenzi. Tot cu ajutorul acestei telecomenzi, se poate seta intensitatea luminii. Iar in cazul in care gazduiesti un eveniment, calitatea pozelor va fi avantajata tocmai de aceasta lumina. Deoarece timpul inseamna bani, mai ales pentru antreprenori, Pergole de Lux se ocupa in totalitate de proiectare, transport și montaj.

Eficienta și design

Pe baza preferintelor dumneavoastra și intr-un timp minim, vei avea pergola mult visata, iar clientii tai se vor bucura de o temperatura optima și vor fi protejati in cazul unei ploi de vara.

Vei observa ca spatiul tau nu mai are nevoie de prea multe decoratiuni. O pergola retractabila este din start și un plus din punct vedere vizual și arhitectural și va asigura un design simplu și de efect!

Beneficiaza de serviciile oferite de specialistii echipei noastre, apeland in cel mai scurt timp la solutiile pe care ti le putem oferi!