Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/r92710perg/pergoledelux.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Pergole retractabile pentru vară și zile fierbinți - Pergole de Lux skip to Main Content
Menu
Pergole Pentru Zile De Vară Fierbinți

Pergole pentru zile de vară fierbinți

Nu trebuie să stai în casă dacă nu îți plac zilele fierbinți de vară. Și, în nici un caz, nu trebuie să lași spațiul de pe terasă nefolosit, când îl poți amenaja cu o pergolă care să te protejeze. Prin urmare, noi venim cu o soluție pentru zilele de vară fierbinți: pergole retractabile pentru vara ta frumoasă!

Pergolele luxuriante nu sunt doar de design. Acestea oferă și protecție împotriva razelor solare puternice, împotriva ploii și altor fenomene meteo capricioase. Nu trebuie să fii și tu capricios din cauza vremii, așa că învață să te bucuri de terasa ta și de natură, oricând!

 

Liniște și armonie la umbra unei pergole retractabile

Oriunde ar fi terasa ta, o pergola îți oferă o priveliște de ținut minte. Fie că e vorba de o grădină de vară plină cu flori, o terasă panoramică, o piscină sau un peisaj urban, o pergolă retractabilă e rețeta unei veri reușite. Tot ce îți lipsește sunt o băutură răcoritoare și o carte bună.

Indiferent dacă vrei să creezi un loc de refugiu în aer liber sau să te ascunzi de soare, o pergolă cu acoperiș retractabil este cea mai bună soluție.

 

Modele de pergole retractabile pentru terasa ta de vară

Pergolele despre care iti vorbim sunt mai mult decat speciale. Sunt create sa reziste oricarui factor meteo care iti poate deranja timpul pe terasa, si adaptate pentru aproape toate tipurile de spatii. Au lamele de aluminiu pe acoperis, iar acestea se rotesc si se retrag atunci cand le actionezi electric.

Fie ca ai o terasa langa casa, sau ai nevoie de o pergola cu structura independenta, noi, cei de la Pergole de Lux, avem o solutie pentru tine. sau poate nu ai nevoie de stalpi de sustinere. In cazul acesta, exista o pergola bioclimatica cu tiranti de prindere, perfecta pentru tine.

Modelele principale de pergole bioclimatice sunt:

  • Pergola Bioclimatica Classic, cu stalpi de sustinere in fata si prindere de un perete de sprijin
  • Pergola Bioclimatica Urban, fara stalpi de sustinere si cu tiranti de prindere in partea superioara
  • Pergola Bioclimatica Freedom, cu structura independenta, care nu se prinde de un perete de sprijin
  • Pergola Bioclimatica Infinity, fara structura proprie. Acest model se poate atasa unei structuri existente pe terasa, cu conditia ca stuctura sa fie masiva si sa sustina greutatea pergolei.

Noi ne concentram activitatea asupra pergolelor bioclimatice. Insa daca consideri ca ar fi mai potrivita pentru terasa ta o pergola cu acoperis retractabil cu membrana, te putem ajuta. Este nevoie doar sa ne spui tot ce consideri ca este important pentru tine si terasa ta, iar noi vom veni cu o oferta de pret personalizata.

Accesorii pentru pergole retractabile

Daca ai in plan montarea unei pergole retractabile, trebuie sa stii ca poti alege si accesorii. Accesorii complementare precum iluminare cu Dimmer sau pardoseala exterioara – Decking. Poti inchide terasa cu sticla, ulterior, si te poti bucura de automatizare, senzori, sisteme de incalzire, si asa mai departe.

Este nevoie doar sa stii de unde sa incepi, iar noi te putem ghida.