skip to Main Content
Menu
Arhitectura Viitorului Este Sticla. Construiește Un Viitor Sustenabil!

Arhitectura viitorului este sticla. Construiește un viitor sustenabil!

Astăzi vedem tot mai multe clădiri din sticlă care ne iau privirile și răsuflarea prin eleganța lor. Fiindcă arhitectura și inovația sunt cheia succesului în domeniul construcțiilor, Pergole de Lux vine în sprijinul tău pentru a-ți oferi cele mai noi tendințe cu și despre sticlă, pentru terase. Arhitectura viitorului este sticla – construiește un viitor sustenabil!

Sticla securizata si tehnologia se reunesc pentru a crea spatii sigure si elegante pentru orice locatie. Cu niste sisteme automatizate de inchidere cu sticla a teraselor, prezentul devine mai usor de organizat iar viitorul mai sigur. Daca esti detinatorul unui spatiu comercial si te gandesti la o extindere sau la o inchidere, s-ar putea ca sticla automatizata sa fie solutia cea mai buna pentru tine.

 

Protecție și design plăcut. Arhitectura viitorului este sticla!

Închiderile din sticlă reduc zgomotul din exterior și au rol protector împotriva condițiilor meteo neprevăzute. Prin urmare, confera sentimentul de protectie si confort intr-un spatiu primitor.

Sistemele de inchidere automata sunt alcatuite din mai multe panouri de sticla care se gliseaza printr-o simpla apasare de buton. In functie de modelul  ales, tehnologia Winlux permite miscarea foilor de sticla in sus sau in jos, asigurand circularea aerului si confortul climatic.

sticla securizata. sisteme automatizate. Arhitectura viitorului este sticla Pergole de Lux

Sisteme manuale de inchidere cu sticla. Arhitectura viitorului este sticla

Nu doar că arată foarte bine, dar asemenea soluții de închidere a teraselor sunt foarte practice, făcând posibilă utilizarea terasei pe tot timpul anului.

Imagineaza-ti, doar, cum ar putea sa se simta clientii tai pe o terasa pregatita pentru orice tip de vreme:

  • deschisa pe timp de vara, pentru aerisire si mai mult spatiu vizual
  • inchisa pe timp de iarna, pentru protectie impotriva vantului, zapezii si ploii

 

Oferte personalizate

Ofertele noastre sunt personalizate, in functie de configuratia spatiului si cerintele tale. Fie ca ai nevoie de o pergolă retractabilă sau de o inchidere cu sticla, Pergole de Lux te ajuta cu informatiile necesare, proiectarea, montajul si transportul.

Intretinerea usoara, cu produse de curatat clasice te va convinge ca sticla e o solutie durabila, pe termen lung. Daca aveai nevoie si de protectie fonica a spatiului, atunci inchiderea din sticla e solutia optima pentru tine. Design-ul elegant acompaniat de o priveliste ce-ti taie rasuflarea sunt cheia succesului unei terase.

Bucura-te de transparenta si protectie in toate anotimpurile. Serile reci de toamna nu vor mai fi un impediment pentru clienti, ci dimpotriva, vor vedea frunzele cazand din interior, savurand o ciocolata calda, pe terasa panoramica ideala.

 

Daca gandul iti zboara deja acolo, citeste mai multe si despre pergolele bioclimatice care se potrivesc sistemelor de sticla.

Cand incepi sa ai grija de terasa ta?