skip to Main Content
Menu
Cum Să-ți Pregătești Terasa Pentru Iarnă (Blog Pergole Retractabile Bioclimatice)

Cum să-ți pregătești terasa pentru iarnă (Blog pergole retractabile bioclimatice)

În fiecare anotimp ai un ritual care te ajută să te pregătești fizic, organizatoric și moral pentru perioada care urmează. În rândurile următoare îți oferim câteva ponturi despre cum să-ți pregătești terasa pentru iarnă – un aspect foarte important.

 

Daca ai o terasa deschisa pe care intentionezi sa o folosesti si iarna sau ai un local cu terasa si nu vrei sa-ti limitezi activitatea doar pentru sezonul cald, poti sa te pregatesti temeinic pentru iarna.

Ai multe posibilitati, insa daca vrei sa iesi in evidenta trebuie sa aduci ceva nou. Trendurile se schimba mereu, asa ca ai nevoie sa tii pasul, sa fii mereu informat si sa iti imbunatatesti activitatea la nevoie.

Iata care sunt cele mai populare tendinte in amenajarea teraselor pentru sezonul rece:

 

Acoperirea terasei cu un acoperiș retractabil

Primul pas la care te poti gandi atunci cand iti pregatesti terasa pentru iarna este sa iti acoperi terasa. Clientii sau vizitatorii tai au nevoie de mai mult timp petrecut pe terasa, si au nevoie sa fie protejati de ploaie – in primul rand. Apoi, bineinteles, de zapada.

Exista multe metode conventionale prin care sa te asiguri ca terasa ta este bine acoperita. Dar daca vrei sa iesi in evidenta si sa transformi aceasta nevoie in functionalitate si design atractiv, ar fi bine sa te gandesti la ceva mai mult decat un simplu acoperis fix.

pergole bioclimatice Pergole de Lux. Cum să-ți pregătești terasa pentru iarnă

Pergole de lux

Ceea ce a devenit foarte popular astazi sunt terasele cu acoperis retractabil, precum cele acoperite cu pergole bioclimatice.

Daca nu te-ai gandit inca la aceasta varianta, ai tema de gandit de la noi, deoarece un acoperis retractabil:

  • Se poate deschide pentru mai multa lumina pe terasa
  • Se poate inchide pentru umbra si protectie impotriva ploii
  • Contribuie la atmosfera de pe terasa, prin sistemul de iluminare
  • Este elegant
  • Se intretine foarte usor
  • Poate fi izolat termic cu o spuma speciala, pentru terasele inchise cu sticla

 

Închiderea terasei cu sticlă. Cum să-ți pregătești terasa pentru iarnă și să creezi o vedere panoramică

Nu credem ca mai este nevoie sa iti explicam cat de eleganta este sticla pe o terasa, pentru ca stii deja. Insa e nevoie sa insistam in legatura cu celelalte beneficii pe care le ofera sticla securizata speciala pentru terase:

  • Izolare termica
  • Luminozitate, prin lumina naturala de afara
  • Redimensionarea vizuala a spatiului
  • Vedere panoramica spre exterior

pergola bioclimatica cu inchideri din sticla. Pergole de Lux Cum să-ți pregătești terasa pentru iarnă

Majoritatea celor care isi pregatesc terasa pentru iarna opteaza pentru sticla securizata de care iti precizam mai sus. Si mai mult de atat, optimizeaza utilitatea sticlei alegand sticla glisanta. Astfel, terasa poate fi folosita atat in sezonul rece cat si in sezonul cald, peretii de sticla putand fi deschisi si inchisi oricand.

Iar privelistea de afara nu trece neobservata de catre iubitorii de natura, sistemele din sticla creand cadrul perfect pentru relaxare.

 

Sisteme de încălzire eficiente

Nu in ultimul rand, pentru a avea o terasa plina si in cele mai reci zile ale iernii e nevoie sa te gandesti si la atmosfera pe care o creezi pe terasa.

Pergola bioclimatica pentru restaurant, cafenea. pergole de lux. Cum să-ți pregătești terasa pentru iarnă

Asadar, asigura-te ca spatiul tau este bine incalzit, ca ai lumini calde si eficiente si ca personalul localului tau este primitor si adaptabil. Inainte de detaliile tehnice, modul in care interactioneaza personalul cu clientii este cel mai important.

Clientii vin, pleaca si se intorc in functie de ceea ce le oferi. Prin urmare, daca ii primesti cu caldura atat la propriu cat si la figurat, cu siguranta se vor intoarce de mai multe ori. Iar acestia sunt clientii tai cei mai valorosi – cei care se intorc!

 

Asadar, stiind acum cum sa-ti pregatesti terasa pentru iarna tinand cont de ceea ce altii fac deja, poti avea un start bine informat si un pas inainte mai putin greoi.

 

 

Pentru orice altceva ce ai nevoie sa stii despre acest subiect, viziteaza-ne paginile legate de pergola bioclimatica sau inchiderile din sticla, si suna-ne! Orice subiect se poate discuta mult mai usor fata in fata sau la telefon.