skip to Main Content
Menu
Ce Presupune Pergola Bioclimatică? Soluții Rezistente în Timp

Ce presupune pergola bioclimatică? Soluții rezistente în timp

Reamenajarea teraselor este un subiect sensibil. Atunci când îți faci planuri trebuie să te gândești la soluții rezistente în timp. Așa că te întrebăm, ști ce presupune pergola bioclimatică? Soluții care să îți valorifice terasa la maximum… Soluții rezistente în timp – pergola bioclimatică

Atunci cand ti-ai construit casa sau localul, daca esti proprietar de afacere in domeniul HoReCa, ai luat in calcul si amenajarea unei terase.

Bine ai facut, deoarece exista solutii care pot sa iti puna terasa in lumina reflectoarelor! O pergola bioclimatica iti aduce atat protectia de care ai nevoie,  cat si confortul si aspectul unic pe care ti-l doresti.

S-ar putea sa ai cateva intrebari. Daca coincid cu cele de mai jos, avem cateva raspunsuri si detalii pentru tine.

 

Ce trebuie să știu despre Pergola bioclimatică? Ce presupune o pergolă bioclimatică?

Pergola bioclimatica este o pergola cu acoperis retractabil cu lamele de aluminiu in locul membranei PVC pe care o au pergolele retractabile obisnuite.

Soluții rezistente în timp - pergola bioclimatică

Este o constructie executata special pentru acoperirea teraselor, cu structura de aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic.

Acest proces de vopsire in camp electrostatic este un proces destinat in mod special acestor tipuri de constructii. Asigura o rezistenta in timp cat mai mare, pentru a exclude posibilitatea ruginirii sau exfolierii vopselei.

Acoperisul pergolei consta dintr-un numar de lamele de aluminiu care se rotesc si se retrag.

 

Numarul lamelelor variaza in functie de dimensiunile pergolei, acestea avand doua functii importante:

  • Rotirea, pentru a crea un efect de umbrire partiala. Unele pergole bioclimatice nu permit retragerea lamelelor decat dupa ce se executa rotirea lor
  • Retragerea, pentru o umbrire completa a terasei

Soluții rezistente în timp - pergola bioclimatică

Destinatia pergolelor bioclimatice este, in principal, o terasa aflata intr-o zona montana. Datorita rezistentei deosebite la zapada a pergolei (200 kg zapada/mp), pergola rezista si in conditii vitrege.

Daca nu stiai, lamelele de aluminiu ale acoperisului pergolei au in interior spatii libere care pot fi umplute cu o spuma speciala.

 

Se numeste spuma poliuretanica si are rolul de a izola termic. Reprezinta o protectie suplimentara si optionala a terasei, pentru mai mult confort termic in sezonul rece. Poti opta pentru acest proces daca te gandesti sa inchizi terasa si in lateral, si sa o folosesti in mod constant si pe timp de iarna.

De asemenea, pergolele bioclimatice sunt ideale si pentru localuri sau resedinte exclusiviste, unde designul este foarte important pentru proprietari.

 

Soluții rezistente în timp – pergola bioclimatică

O pergola bioclimatica este o investitie importanta in terasa ta, pe care o faci atunci cand esti pregatit atat din punct de vedere financiar cat si din punct de vedere organizatoric.

Vacante relaxante cu o pergola bioclimatica.BioclimaticPergola.Pergole-bioclimatice-la-munte.Pergole-de-lux. Soluții rezistente în timp - pergola bioclimatică

Daca ai un restaurant si iti amenajezi terasa cu o pergola cu lamele de aluminiu, poti sa te astepti:

  • Sa creasca considerabil fluxul de clienti ai restaurantului.

Terasa este foarte importanta pentru clienti, iar daca tu amenajezi o terasa care le ofera protectie, confort si siguranta acestia vor veni si vor reveni la tine cu incredere

  • Sa creasca oportunitatile afacerii tale.

Acoperind terasa cu o astfel de solutie pe termen lung, atragi noi posibilitati, noi activitati in locatia ta, precum organizarea de evenimente

  • Sa diversifice clientii.

Imagineaza-ti ca ai amenajat terasa cu o pergola bioclimatica care radiaza de stil si design exclusivist.

Poate fi un adevarat magnet pentru clientii sofisticati, cu putere financiara mare, iar afacerea ta poate creste mai usor.

De asemenea, credem ca e important sa nu uiti de clientii fumatori care vor fi mai mult decat bucurosi sa poata fuma pe terasa, intr-un spatiu deschis care nu ii discrimineaza.

Prin urmare, de la o pergola bioclimatica poti sa te astepti la o multime de avantaje si beneficii pe care ti le ofera din prima zi de utilizare.

 

Ramai aproape. Vrei sa afli ce presupune pergola bioclimatica, ca solutii de acoperire rezistente in timp?

Revenim cu mai multe informatii si ponturi pentru tine si terasa ta chiar aici, sau pe pagina noastra de Facebook!