skip to Main Content
Menu
Decking Pentru Pergole Bioclimatice

Decking pentru pergole bioclimatice

În sezonul cald, când natura este principala atracție, toată lumea se mută afară. Dacă vrei să te bucuri de vreme în aer liber și vrei să ai colțul tău de relaxare, o pergolă bioclimatică și un decking de calitate sunt tot ce ai nevoie. Așadar, află ce variante de decking pentru pergole bioclimatice există!

Pardoseala exterioară ne oferă libertate de mișcare, protecție și siguranță pe terasă. Prin urmare, deck-ul a început să fie în centrul atenției . Materialele s-au diversificat, la fel și culorile și design-ul. Datorită aspectului minimalist și a durabilității, pardoseala exterioară poate fi folosită în aer liber sau în diferite locuri precum: piscine, spa-uri, terase, foișoare, grădini, balconuri sau curti.

 

Transformare totală și confort

Daca ai o pergolă bioclimatică pe terasa, s-ar putea ca pardoseala exterioara de la Pergole de Lux sa iti fie de ajutor. Decking-ul este folosit cu succes si in apropierea piscinelor, fiind locul ideal pentru amplasarea sezlongurilor si a canapelelor. Vei vedea ca spatiul se va transforma total odata cu montarea decking-ului. Orice model de pergole retractabile ai alege, vei gasi deckingul care sa se potriveasca perfect spatiilor tale exterioare, armonizand farmecul naturii cu designul elegant si delicat al lemnului.

 

Culori pentru toate gusturile

Paleta de culori pentru decking este una variata, fiind disponibile 5 nuante: grey, silver, oak, cedar si natur. Orice culoare ai alege, trebuie sa stii ca materialul din care este facut decking-ul este calitativ. Astfel, culorile nu-si vor pierde din stralucirea de la inceput. Cu aceste varietati, poti obtine armonia cromatica mult visata cu orice pergola ai avea.

 

Tipuri de Deck. Decking pentru pergole bioclimatice

Deck-ul WPC este construit dintr-un material inovator, ecologic ce are la baza 70% lemn si 30% plastic. Masele plastice asigura duritate, o durata de viata mare si aderenta, iar nuantele de lemn aduc un aspect placut.

Decking pentru pergole bioclimatice

Decking-ul este fabricat in Romania cu minutiozitate si atentie pentru a respecta cele mai inalte standarde. Vestea buna e ca lemnul compozit e foarte usor de intretinut. Nu necesita tratament chimic sau vopsire!

Deck-ul din lemn termotratat este o alta varianta de amenajare a terasei cu pardoseala exterioara. Extrem de rezistenta la umiditate, aschiere sau daunatori, pardoseala exterioara din lemn termotratat poate oferi terasei tale eleganta necesara.

deck lemn termotratat. Decking pentru pergole bioclimatice

 

Daca ai ochit deja locul pe care vrei sa il amenajezi cu decking, mai ai nevoie doar de ajutorul celor de la Pergole de Lux, specialistii tai in pergole bioclimatice si decking. Ei se vor ocupa de tot de la informare, la masurarea spatiului, planificare, recomandari si pana la transport si montaj.

Odata amenajat, poti deja sa te gandesti la urmatorul pas pentru un colt de vis: iti stam la dispozitie cu 4 modele de pergole bioclimatice care pot fi amplasate cu usurinta oriunde iti doresti.