skip to Main Content
Menu
Pergola, Prietenă Cu Legea Antifumat (Blog Pergole Retractabile Bioclimatice)

Pergola, prietenă cu legea antifumat (Blog pergole retractabile bioclimatice)

Legea antifumat a dat bătăi de cap multor administratori de restaurante sau alte tipuri de localuri. Deși scopul acestei legi este de a proteja atât fumătorii cât și nefumătorii de efectele fumatului, mulți fumători nu pot renunța. Prin urmare, antreprenorii sunt nevoiți să găsească soluții pentru ca atât oaspeții fumători cât și cei nefumători să aibă parte de confort și siguranță. Printre aceste ții se numară și pergola, prietenă cu legea antifumat.

 

Pergola, prietena afacerii tale

Alege o pergola care sa se potriveasca gusturilor tale si implicit, gusturilor vizitatorilor tai. Avand in vedere gama variata existenta pe piata, decizia va putea fi ingreunata de modelele prezente. In acest caz poti apela la specialistii din echipa Pergole de Lux care sa iti dea sfaturile necesare. Acestia vor veni in ajutorul tau cu absolut toate informatiile necesare.

Pergola bioclimatica este alegerea perfecta in momentul in care iti doresti sa schimbi ceva in afacerea ta. Aceasta te va scapa de problemele legale, si îi va proteja pe fumatori.

Este destul de dificil, ca administrator al unei locatii, sa satisfaci nevoile tuturor oaspetilor tai, insa reusesti cu succes din momentul in care gasesti solutia cea mai buna. Amenajand o terasa acoperita cu o pergola cu acoperis retractabil cu lamele de aluminiu reusesti sa oferi fumatorilor un spatiu liber in care sa nu se simta neglijati. Un spatiu unde sa fie protejati, sa aiba libertatea de a fuma in orice conditii meteo.

 

Pergola, prietenă cu legea antifumat

Cum iti protejezi clientii fumatori?

Acoperind terasa cu o pergola care poate fi utilizata in orice anotimp!

Datorita acelor lamele de aluminiu care se rotesc si se retrag, terasa ta poate fi utilizata atat atunci cand afara este foarte cald, ploua sau ninge, cand bate vantul puternic sau nu ai prea multa lumina pe terasa. In orice conditii, oaspetii tai pot beneficia de o priveliste panoramica iar tu te bucuri de o terasa multi-functionala, practica, foarte eleganta si rezistenta.

Stim ca o afacere se dezvolta treptat, insa pasii si deciziile bune contribuie foarte mult la evolutia acesteia. Investind corect din timp, iti vei usura munca, iar profitul tau va creste constant.

 

Pergola și sticla pentru terase?

Luand in considerare ca legea antifumat interzice fumatorilor sa se relaxeze in spatii inchise, trebuie sa te gandesti la beneficiile enorme oferite de pergole. Functionand ca o terasa deschisa, dar acoperita, pergola bioclimatica faciliteaza prezenta fumatorilor. Acest lucru este posibil si daca terasa este inchisa cu pereti din sticla, tinandu-se cont de urmatoarele aspecte:

  • peretii din sticla ai terasei sa fie amenajati cu sticla glisanta. Poti opta intre cateva variante de sticla glisanta automatizata care sa ofere si mai multa eleganta si protectie terasei tale
  • atunci cand se fumeaza pe terasa, cel putin un panou de sticla trebuie sa fie deschis. Legea antifumat interzice fumatul in spatiile inchise. Stii ca, daca deschizi unul din peretii de sticla oricat de putin, terasa se poate aerisi, iar clientii pot fuma in conditii legale?
  • o terasa acoperita cu pergole si inchisa cu sticla glisanta poate fi utilizata in orice sezon! Poate ai mai auzit de conceptul terase All Seasons. Investeste intr-o terasa de genul acesta, si vei simti imediat efectele activitatii de pe tot oarcursul anului!

Daca pana acum nu stiai cum sa ai oaspeti multumiti in orice perioada a anului, credem ca acest articol ti-a fost de folos. Fiecare informatie care te ajuta sa iti dezvolti afacerea este foarte valoroasa. Acum mai trebuie doar sa pui in practica tot ce ai aflat!