Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/r92710perg/pergoledelux.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Extra-umbrire pentru pergole – Între design și utilitate skip to Main Content
Menu
Extra-umbrire Pentru Pergole – Între Design și Utilitate (Blog Pergole Bioclimatice Retractabile)

Extra-umbrire pentru pergole – Între design și utilitate (Blog pergole bioclimatice retractabile)

Zilele acestea, când statul în casă este obligatoriu, suporți cu greu orice rază de soare ce intră în casă. Asta pentru că nu poți acceptă invitația soarelui de a ieși afară dacă nu ai curte, grădină sau o terasă amenajată. Ca să faci chinul puțin mai suportabil, trage jaluzelele. Astăzi îți povestim despre extra-umbrire pentru pergole, ferestre și terase.

Există un tip de umbrire propusă de specialiștii în amenajări terase care îți oferă oportunitatea de a controla lumina soarelui. Cu puțin ajutor, și cu sisteme de încredere, lumina naturală poate fi adaptată la intensitatea dorită pentru a deveni mai plăcută.

Noi, prin conceptul Pergole de Lux, ne dorim ca orice incapere si spatiu sa fie un mediu armonios, confortabil si credem cu tarie ca umbrirea potrivita poate contribui la crearea acestuia. Noi ne bazam pe asa-numitul sistem de umbrire de tip Zip, un sistem foarte util pentru terase, pergole si pentru incaperile cu ferestre inalte, cu sticla.

Cantitatea de lumina poate fi adaptata nevoilor si preferintelor tale, iar sistemele de tip Zip functioneaza ca un protector pentru spatiul tau.

 

Materiale calitative. Extra-umbrire pentru pergole, casă și terasă cu Zip

Sistemele de umbrire despre care îți vorbim sunt realizate dintr-un material textil perforat. Acesta permite circulația aerului și ajută la controlul temperaturii interioare, împiedicând crearea efectului de sera. Iar pentru ca tu sa poti alege varianta potrivita pentru casa si terasa ta, exista o gama variata de modele si culori pentru acest sistem.

In timp ce materialul de culoare mai deschisa reflecta razele solare si lumineaza interiorul doar cu cantitatea potrivita de lumina, materialele mai intunecate ofera o priveliste superba spre exterior si absorb lumina. Astfel, sunt ideale pentru momentele cand aveti nevoie de un spatiu mai intunecat. Aceste tip de umbrire este eficient si in cladirile de birouri, pe terasele restaurantelor, si asa mai departe.

 

Accesoriul ideal pentru orice pergolă retractabilă sau foișor

Dacă ai deja o pergolă retractabilă sau o pergolă bioclimatică, sistemele de umbrire de tip Zip sunt accesoriile ideale pentru oaza perfecta de relaxare, intima, chiar la tine acasa. Beneficiezi de protectie dubla. In primul rand, protectia oferita de acoperisul unei pergole bioclimatice, iar in al doilea rand protectia laterala oferita de zipscreen.

Cel mai mare avantaj pe care il ai la acest sistem de umbrire este controlul simplu asupra lui. Il poti controla printr-o telecomanda speciala, totul fiind automatizat. Prin urmare si controlul atmosferei din casa sau de pe terasa ta este mult mai usor.

 

Instalarea sistemului de extra-umbrire

Sistemul de umbrire de tip Zip poate fi instalat, asa cum ai observat si mai sus, in diverse feluri:

  • în exteriorul sau interiorul ferestrelor
  • pe foișor, ca protecție laterală
  • pentru pergole cu acoperiș retractabil
  • pe balcon
  • la piscinele acoperite

 

Daca ai nevoie de si mai multe detalii despre aceste sisteme de umbrire, sau daca ai nevoie de recomandarea unui specialist, contacteaza-ne! Iti raspundem cu drag tuturor intrebarilor, si te ghidam pentru a obtine acea extra-umbrire de care ai nevoie.