skip to Main Content
Menu
Pergole De Lux Pentru Primăveri Cu Soare

Pergole de lux pentru primăveri cu soare

Atunci când soarele de primăvară își face loc printre norii lăsați în urmă de iarnă, parcă ai vrea să profiți cât mai mult de el. Primul gând te poartă spre terasă. Însă dacă ai acoperit-o cu un acoperiș fix, idila tu + soare + terasă + relaxare ia întorsături nefericite. Poate te gândești că oricum relația aceasta ar fi cam complicată. Dar îți spunem noi cum să te bucuri de terasă cu pergole de lux pentru primăveri cu soare.

 

Gândește-te la legătura dintre tine, soare, terasă și relaxare chiar așa: ca la o relație pe termen lung. O relație între 4 elemente, în care toate sunt dependente între ele. Relaxarea depinde de modul cum e amenajată terasa, iar modul cum e amenajata terasa depinde de soare si ceilalti factori meteo. Iar influenta vremii asupra terasei si relaxarii depinde de deciziile pe care le iei tu, si de viziunea ta.

Noi te provocăm să îți schimbi puțin viziunea, și să adopti pentru terasa ta soluții pe care nu mulți le întâlnesc.

 

 

Pergole de lux pentru primăveri cu soare

Ce înseamnă pergole de lux?

O pergola de lux este o pergola care te face sa te simti confortabil pe terasa ta. O pergola care iti ofera confortul dorit prin siguranta si protectie. Prin urmare, probabil vrei ca relatia ta cu soarele si buna-dispozitie sa fie cat mai buna. Atunci, protejeaza-ti terasa eficient.

O solutie de lunga durata este chiar tipul de pergola retractabila pe care ti-l recomandam, si anume pergola bioclimatica.

 

pergole de lux pentru primăveri cu soare. blog pergole bioclimatice retractabile

 

Cu o structură de aluminiu rezistentă și lamele de aluminiu care se rotesc și se retrag, pergola bioclimatică lasă soarele și voia bună pe terasa ta. Atunci cand te gandesti ca un acoperis fix nu te ajuta sa profiti la maximum de Primavara, o pergola care se retracteaza este ajutorul ideal.

Sa incepi anul cu soare pe terasa te incurajeaza sa ai energie si spor in tot ceea ce faci. Apoi, sa continui anul cu umbra in zilele cele mai calduroase sub aceeasi pergola, este un beneficiu pe care il meriti.

Meriti protectia pe care ti-o oferta o pergola cu lamele de aluminiu in zilele cu soare. Dar si in zilele cu ploaie. Lamelele care se rotesc iti asigura aerisirea terasei si patrunderea luminii naturale. Iar daca vrei sa ai terasa libera, poti retrage lamelele cu totul pe o parte. Si te poti bucura de zilele frumoase si noptile cu cerul clar cu stele.

 

Sistemul integrat de scurgere a apei prin stalpii de sustinere directioneaza apa de pe acoperis. Astfel, apa nu curge pe terasa ci in exteriorul ei.

Iar avantajele pe care ti le-am expus aici sunt doar cateva de care te poti bucura, cu astfel de sisteme de acoperire terasa. Daca esti interesat si tu de mai multe detalii, „rasfoieste” site-ul nostru cu pergole de lux pentru a te bucura de primaveri cu soare.