skip to Main Content
Menu
Pergole De Lux Pentru Primaveri Cu Soare

Pergole de lux pentru primaveri cu soare

Atunci cand soarele de primavara isi face loc printre norii lasati in urma de iarna, parca ai vrea sa profiti cat mai mult de el. Primul gand te poarta spre terasa. Insa daca ai acoperit-o cu un acoperis fix, idila tu + soare + terasa + relaxare ia intorsaturi nefericite. Poate te gandesti ca oricum relatia aceasta ar fi cam complicata. Dar iti spunem noi cum sa te bucuri de terasa cu pergole de lux pentru primaveri cu soare.

 

Gandeste-te la legatura dintre tine, soare, terasa si relaxare chiar asa: ca la o relatie pe termen lung. O relatie intre 4 elemente, in care toate sunt dependente intre ele. Relaxarea depinde de modul cum e amenajata terasa, iar modul cum e amenajata terasa depinde de soare si ceilalti factori meteo. Iar influenta vremii asupra terasei si relaxarii depinde de deciziile pe care le iei tu, si de viziunea ta.

Noi te provocam sa iti schimbi putin viziunea, si sa adopti pentru terasa ta solutii pe care nu multi le intalnesc.

 

 

Pergole de lux pentru primaveri cu soare

Ce inseamna pergole de lux?

O pergola de lux este o pergola care te face sa te simti confortabil pe terasa ta. O pergola care iti ofera confortul dorit prin siguranta si protectie. Prin urmare, probabil vrei ca relatia ta cu soarele si buna-dispozitie sa fie cat mai buna. Atunci, protejeaza-ti terasa eficient.

O solutie de lunga durata este chiar tipul de pergola retractabila pe care ti-l recomandam, si anume pergola bioclimatica.

 

pergole de lux.pergola bioclimatica

 

Cu o structura de aluminiu rezistenta si lamele de aluminiu care se rotesc si se retrag, pergola bioclimatica lasa soarele si voia buna pe terasa ta. Atunci cand te gandesti ca un acoperis fix nu te ajuta sa profiti la maximum de Primavara, o pergola care se retracteaza este ajutorul ideal.

Sa incepi anul cu soare pe terasa te incurajeaza sa ai energie si spor in tot ceea ce faci. Apoi, sa continui anul cu umbra in zilele cele mai calduroase sub aceeasi pergola, este un beneficiu pe care il meriti.

Meriti protectia pe care ti-o oferta o pergola cu lamele de aluminiu in zilele cu soare. Dar si in zilele cu ploaie. Lamelele care se rotesc iti asigura aerisirea terasei si patrunderea luminii naturale. Iar daca vrei sa ai terasa libera, poti retrage lamelele cu totul pe o parte. Si te poti bucura de zilele frumoase si noptile cu cerul clar cu stele.

 

Sistemul integrat de scurgere a apei prin stalpii de sustinere directioneaza apa de pe acoperis. Astfel, apa nu curge pe terasa ci in exteriorul ei.

Iar avantajele pe care ti le-am expus aici sunt doar cateva de care te poti bucura, cu astfel de sisteme de acoperire terasa. Daca esti interesat si tu de mai multe detalii, „rasfoieste” site-ul nostru cu pergole de lux pentru a te bucura de primaveri cu soare.