skip to Main Content
Menu
Întrebări De Ajutor în Amenajarea Terasei Cu Pergola Potrivită. Blog Pergole Bioclimatice Retractabile

Întrebări de ajutor în amenajarea terasei cu pergola potrivită. Blog pergole bioclimatice retractabile

Probabil că te-ai gândit cel puțin o dată să investești în ceva deosebit, ceva care să facă semnificativ o diferență, însă nu ai știut cu ce să începi. Poate ar trebui să te gândești la o pergolă pentru terasa ta! Uite aici o listă cu întrebări de ajutor în amenajarea terasei cu pergolă.

Întrebări în amenajarea terasei cu pergolă. Cum vreau să folosesc terasa?

Fie că îți construiești o terasă pentru casă sau poate pentru a-ți deschide o nouă afacere, trebuie să stabilești încă de la început cum vrei să o folosesti. Aceasta decizie te va ajuta in alegerea structurii pentru terasa, iar pentru acoperire cea mai sigura alegere este o pergola.

Terasa ta va fi una comercială sau turistică? Sau vrei sa amenajezi o terasa rezidentiala? In functie de acest aspect, si de urmatoarele detalii, vei sti cum trebuie sa arate investitia ta:

  • vrei sa folosesti terasa doar vara, sau si in sezonul rece?
  • vrei acoperire permanenta a terasei sau preferi un acoperis retractabil?
  • te gandesti sa organizezi evenimente pe terasa?
  • preferi solutii inovative?

Dacă răspunzi acestor intrebari, afli daca iti doresti o pergola care sa fie montata chiar pe cladire sau independent. Sau daca ai nevoie sa inchizi terasa cu sisteme de sticla, si sa o folosesti in orice sezon la potentialul ei maxim.

 

Câtă umbră îmi doresc?

În momentul în care dorești să investești într-o pergolă ar trebui să ții cont și de lumina pe care vrei sa o ai. Daca cunosti deja pergolele bioclimatice, poate stii ca acestea au 3 caracteristici specifice lor care te ajuta in reglarea luminozitatii pe terasa:

  • lamele de aluminiu care se retrag si se rotesc. In functie de cata lumina naturala vrei sa ai pe terasa, poti regla retragerea acoperisului din telecomanda sau aplicatie mobila
  • sistem de iluminare
  • dimmer, pentru reglarea intensitatii luminii sistemului de iluminare.

Cantitatea de umbra pe care o primesti de la pergole va depinde si de amplasarea lor, de inaltime si chiar si de culorile alese. Spre exemplu, daca doresti sa intensifici si mai mult umbra, ai putea sa schimbi culoarea acoperisului intr-una mai inchisa. Pentru a lua cea mai buna decizie, incearca sa observi unde este lumina soarelui mai proeminenta si in functie de asta sa amplasezi structura.

 

Sunt dispus să investesc mai mult într-o pergolă bioclimatică, și să primesc un produs premium?

Dacă răspunsul este ,,DA!”, înseamnă că te gândești și alte aspecte în afara prețului pergolei, și îți dorești ceva calitativ. Te gandesti la materialele de calitate de care ai nevoie, la confortul pe care ti-l ofera o asemenea constructie si la faptul ca este o investitie pe termen lung si doarte lung.

În funcție de dimensiunile pe care le are terasa ta, de accesoriile de care ai nevoie si de modelul de pergola ales, oferta de pret pe care o primesti pentru pergola dorita poate diferi. Intotdeauna, sa soliciti o oferta de pret personalizata, si sa iei in calcul orice semn care iti arata ca decizia pe care o vei lua este una corecta.

 

Cu aceste intrebari poti avansa in amenajarea terasei cu pergola, si alege varianta care ti se potriveste cel mai bine.

Vrei sa te simti confortabil, protejat si fara griji legate de rezistenta terasei? Gandeste-te la Pergole Bioclimatice, cele mai rezistente solutii pentru acoperirea terasei.