skip to Main Content
Menu
Pergole De LUX: Sisteme De Umbrire Pentru Terase

Pergole de LUX: Sisteme de umbrire pentru terase

Terasa este extrem de importantă în activitatea unei afaceri din zona HoReCa, sau chiar și acasă la tine. Dacă vrei să îți protejezi terasa în mod corespunzător, și să faci o investiție profitabilă, documentează-te despre sisteme de umbrire pentru terase. Cu siguranță vei afla ceva interesant!

 

Primăvara este aproape, iar soarele își va intra în drepturi. Sisteme de umbrire pentru terase

E drept că încă este rece afară, și ai vrea să te bucuri puțin mai mult de zăpadă. Însă parcă îți este dor și să stai întins la soare, de zilele calde și lungi, și de activitățile și întrunirile cu cei dragi. Cu dorul de duca, de soare si libertatea de miscare pregateste-te pentru zilele fierbinti!

Stii ce ne lipseste cel mai mult iarna? Vitamina D. Aceasta se fixeaza in corp mai bine vara decat iarna, datorita frecventei si intensitatii luminii, iar iarna nu poti face insolatie, nu-i asa? Nu trebuie sa alegi intre a sta la soare sau nu, ci ai nevoie doar de un loc umbrit si protejat unde sa poti face o pauza. Tu, sau vizitatorii locatiei pe care o administrezi.

 

Soluția este, ca de fiecare dată, undeva la mijloc

Sistemele de umbrire de tip Zip sunt perfecte ca accesorii de umbrire pentru terasele acoperite cu pergole bioclimatice. Realizate sub forma unor protectii laterale automate, iti asigura un maxim de confort termic si eleganta pe terasa. Sistemele tip Zip ajuta la reglarea temperaturii astfel incat incalzirea locuintei si terasei sa nu fie insuportabila, ci placuta, la fel ca timpul petrecut pe terasa!

Cu control electric prin telecomanda sau aplicatie mobila, aceste sisteme de umbrire sunt usor de utilizat, raspunzand atat nevoilor cat si dorintelor tale. Vrei sa actionezi sistemul astfel incat sa ramana deschis doar pe jumatate? Se poate. Vrei sa alegi o textura, sau o culoare anume? Se poate, si iti putem recomanda noi tipul de material in functie de mai multi factori.

Pe langa protectia impotriva razelor UV, cu ajutorul tehnicii de umbrire tip Zip putem sa protejam locuinta si terasa ta si impotriva ploilor, vantului puternic sau grindinii. Asadar, un asemenea sistem de umbrire poate fi instalat:

  • pe balcon
  • la foișor
  • la pergolă
  • în exteriorul ferestrelor

Iar pe lângă protecția solară garantată, cu aceste sisteme ai parte de intimitatea pe care ti-o doresti, sau pe care doresti sa o promovezi pe terasa ta.

In functie de dorintele tale si utilitati, dimensiunile sistemelor pot varia, la fel si materialele si culorile din care pot fi realizate. Totusi trebuie tinut cont de faptul ca orice material ai alege, vei avea parte de sisteme calitative, electrice, rezistente si atractive!

 

Alege să investești sănătos și durabil!

Alege Pergole de Lux!

Contact: 0728 339 922 sau info@pergoledelux.ro