skip to Main Content
Menu

Rulouri automatizate pentru pergole, gradini si fatade

Ramanand tot in sfera sistemelor de umbrire, a sosit momentul sa va facem cunostinta cu un alt produs conceput sa ofere confort si intimitate. Jaluzelele dedicate mediului extern ofera spatiilor sobrietate, putere, si poate crea si imaginea unui loc impunator, sigur!
Caracteristicile garantate ale acestor sisteme sunt exprimate de gradul ridicat de protectie impotriva razelor UV, chiar si in cele mai toride zile de vara si sunt concepute sa reziste indiferent de conditiile meteorologice neasteptate (vant puternic, ploaie, viscol, zapada).
Cu ajutorul acestor sisteme de umbrire puteti permite ajustarea unghiului de patrundere a luminii din exterior in interior, dar de asemenea puteti conferi si o ambianta intima, confidentiala, relaxanta. Realizate dintr-un material impermeabil, motorul electric din componenta este ferit astfel de umiditatea din exterior. Acestea alcatuiesc un sistem complet de pergole retractabile. Intrati aici pentru a vedea mai multe detalii sfaturi de intretinere a acestui material compozit.

Constultanta tehnica

CERE DETALII UNUI SPECIALIST, PENTRU SOLUTIA CORECTA

Aplicatii exterioare jaluzele

Acestea se aplica pe partea exterioara a ferestrelor pentru a controla mediul din interior


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home3/r92710perg/pergoledelux.ro/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 177

Beneficiile Sistemelor de Jaluzele

Pe langa beneficiile deja cunoscute legate de acest sistem, utilitatea, tehnologia si stilul au creat ca produs finit un nou protector al spatiului tau exterior, inteligent realizat, compus doar din materiale de cea mai inalta calitate dar, care sa exprime si o atitudine, un stil. Cu alte cuvinte iti poti personifica spatiul cu ajutorul acestui sistem de umbrire, oferindu-i atribute umane. Spatiul tau va fi acum impunator sau romantic (in functie de culoarea aleasa sau materialul ales) va fi inteligent, datorita functionarii electrice, si mai mult ca sigur va fi atragator.