Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/r92710perg/pergoledelux.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Terasă pregătită pentru iarnă cu pergolă și sticlă. Pergole de Lux skip to Main Content
Menu
O Terasă Pregătită Pentru Iarnă Cu Pergolă și Sticlă

O terasă pregătită pentru iarnă cu pergolă și sticlă

În ziua de astăzi ne dorim funcționalitate și adaptabilitate pentru tot ceea ce deținem. Vrem ca mașina pe care o conducem să fie fiabilă și telefonul să fie cât mai deștept. Și atunci, de ce nu ți-ai dori ca terasa casei/localului să fie All Season? Află cum să ai o terasă pregătită pentru iarnă cu pergolă și sticlă, și o terasă de vară cu o singură soluție!

Pergola Bioclimatica Pergole de Lux. Cum sa ai o terasa pregatita pentru iarna cu pergola si sticla. terasă pregătită pentru iarnă cu pergolă și sticlă

 

Probabil ai mai auzit de pergole retractabile pentru terase. Acestea sunt cele mai recomandate solutii de acoperire a teraselor, datorita faptului ca poti fi retractate oricand. Si mai ales pentru faptul ca pot fi utilizate in orice anotimp din an.

Insa exista un tip de pergola retractabila care este cea mai recomandata pentru pentru iernile cu multa zapada: pergola bioclimatica. Cu structura sa de aluminiu si lamelele retractabile rezistente, o astfel de pergola poate sustine aprox. 200 kg de zapada/mp.

 

O terasă pregătită pentru iarnă cu pergolă și sticlă

O terasa care este exploatata la maximum este o terasa eficienta, practica si functionala.

Poate te-ai gandit de multe ori sa folosesti terasa in fiecare anotimp, exact pentru ce ai nevoie:

  • terasa de vara, pentru umbra si protectie solara in orice parte a zilei
  • terasa de toamna, care sa te protejeze de ploaie si vant
  • terasa de iarna, de unde sa privesti panorama si sa fi protejat si incalzit
  • terasa de primavara, cu pergola si sticla pe care sa le poti deschide din prima zi cu soare.

Dar nu ai gasit inca solutia ideala, si nu ai facut un plan sustenabil.

Pergola bioclimatica Freedom. Pergole de Lux terasă pregătită pentru iarnă cu pergolă și sticlă

O pergola bioclimatica poate intra in planul tau de pregatire a terasei pentru iarna, cu promisiunea calitatii si rezistentei pentru o perioada indelungata. Daca vrei sa afli mai multe detalii, intra pe pagina de pergole bioclimatice  ca sa afli ce tip de pergola vrei.

Iar pentru ca terasa ta sa fie utilizata in mod constant si iarna si sa te simti confortabil si protejat corespunzator, are nevoie sa fie inchisa si cu sticla. In functie de preferinte, se poate opta pentru sisteme de sticle automatizate sau manuale. Ambele tipuri de inchideri din sticla pentru terase sunt realizate din sticla securizata cu rol de protectie la spargere si retentie a energiei calde in interiorul terasei. Exista un numar mare de furnizori de sticla securizata, iar tu trebuie sa alegi calitatea mai presus de orice!

terasă pregătită pentru iarnă cu pergolă și sticlă

 

Asadar, daca vrei sa investesti in terasa ta, sa ai niste sisteme Premium, de Lux cu care sa te mandresti, stii de unde sa incepi.

O terasa pregatita pentru iarna cu pergola si sticla este un Must-Have pentru pasionatii de inovatie si tehnologie in amenajari. Controlul telecomandat sau prin senzori duce terasa la urmatorul nivel, iar pe tine te scuteste de efort suplimentar.

De asemenea, aceste solutii sunt perfecte pentru administratorii din HoReCa care viseaza sa aiba mai multi clienti, clienti satisfacuti si o afacere continua si prospera.

 

Pergole de Lux. Redefining the Luxury in your Life!