skip to Main Content
Menu
Tehnologia Pergole De Lux

Tehnologia Pergole de Lux

Dacă ai o afacere în zona HoReCa sau pur și simpluîți dorești o structură care să îți definească spațiul de pe terasă, gândește-te să îți acoperi terasa și să beneficiezi de tehnologia Pergole de Lux!

 

Având ca obiectiv confortul și fericirea ta, echipa Pergole de Lux îți pune la dispoziție diferite modele de pergole bioclimatice astfel incat tu sa te simti multumit si fericit de achizitia facuta.

Pentru ca tu sa fi si mai relaxat, vei putea beneficia si de tehnologia folosita de Pergole de Lux. Toate pergolele vin cu o telecomanda care sa iti usureze activitatile. Aceasta functionalitate te scuteste de deranjul pe care l-ai avea in mod normal daca ai avea o pergola manuala. Vei putea sa retragi oricand lamelele de aluminiu si sa te relaxezi.

Doar folosind o telecomanda, pergola ta se strange rapid si usor astfel incat sa nu apara impedimente. Acum totul este mai simplu, iar activitatea de la localul tau sau de acasa are de castigat. Pe langa toate aceste beneficii, sistemele de iluminat cu dimmer sunt o solutie ideala pentru a crea atmosfera de vis pe care ti-o doresti, controlate si acestea tot prin telecomanda.

 

Materialele din care este realizata o pergola confera o rezistenta si o calitate superioara. Indiferent de nevoile si dorintele tale, echipa Pergole de Lux este partenerul ideal pentru a-ti implini toate visurile!

 

Senzor opțional – Tehnologia Pergole de Lux în colaborare cu Somfy

Un alt beneficiu este tehnologia inteligenta care foloseste senzorul optional Somfy pentru ca tu sa poti sta linistit si atunci cand nu esti prin apropierea pergolei. In acest fel, in mometul in care senzorii detecteaza conditii meteorologice amenintatoare, se pot inchide si deschide in functie de schimbarile vremii.

Alaturi de pergola poti beneficia de senzori de ploaie, senzori de vant sau de soare. Astfel, senzorii se activeaza de fiecare data cand soarele este prea puternic, cand ploile neasteptate si vantul prea puternic ameninta bunul mers al lucrurilor.

 

Aplicație mobilă de control

O alta noutate in afara de senzori este aplicatia mobila de control. Cu ajutorul acesteia pot fi controlate pergola, sistemul de iluminare sau inchiderile din sticla si alte sisteme din casa.

Aplicatia TaHoma realizata de Somfy te poate ajuta sa ai control absolut asupra tuturor sistemelor automatizate. Fie ca ai un sistem de securitate, sisteme de umbrire, usa de garaj automata, le poti conecta pe toate intro singura aplicatie.

 

Cu sprijinul specialistilor nostri, vei putea scapa de grijile pe care le considerai importante si prea solicitante. Acum iti poti urma planurile zilnice, fara sa fi deranjat de grijile care te suparau inainte.

Suntem siguri ca indiferent de alegerea facuta, vei fi extrem de multumit!

 

echipa Pergole de Lux