skip to Main Content
Menu
Pergola, O Investiție Inteligentă

Pergola, o investiție inteligentă

De-a lungul timpului pergolele au suferit diverse modificări, atât ca și structură și funcționalitate, cât și ca design. Însă, chiar dacă au suferit modificări, au rămas o investiție pe care merită să o faci în terasa ta. Astfel, o pergolă devine o investiție inteligentă, despre care îți vorbim mai jos.

 

Pergola, o investiție inteligentă în terasa ta

Pergolele au evoluat precum numele lor. Dacă în trecut popoarele le numeau „pergulas”, astăzi numele de „pergolă” îl umbrește pe acesta. Iar dacă vorbim despre pergole retractabile, rămânem cu gândul în viitor. Pentru că asta sunt, defapt, pergolele, niște investiții de viitor.

În ce constă această investiție în viitor? Într-o pergolă pe care să o poți folosi în orice anotimp, fără să schimbi sistemele sau să le strângi peste iarnă. Iar acest lucru este posibil datorită sistemelor de aluminiu rezistente din care sunt confecționate pergolele, și a elementelor de calitate.

Pergolele despre care îți vorbim noi sunt Pergolele Bioclimatice, niște sisteme inovative cu care probabil te-ai mai întâlnit până acum. Dacă nu, ceea ce este important să știi este că acestea acoperă terasele cu un acoperiș cu lamele de aluminiu rezistent la zăpadă. Lamelele de aluminiu sunt rotative și retractabile, și îți pot regla atât luminozitatea pe terasă cât și proteja terasa de zăpadă.

 

Știm cât de important este timpul pentru tine. Având în vedere că trăim în era vitezei, suntem convinși că îți dorești o structură care să reziste în timp și care să te bucure pe deplin, iar pergola bioclimatică chiar asta face. Indiferent dacă ai o afacere sau dorești să îți amenajezi terasa pentru propriul confort, o pergolă retractabilă este o investiție inteligentă.

 

Investește în Pergola care te avantajează!

Dintre toate modelele de pergole pe care le întâlnești, cu siguranță există o variantă care se potrivește cel mai bine cu terasa ta. Aceasta este situația ideală, defapt. Ca, atunci când investești în terasa ta, să alegi varianta cea mai potrivită.

De cele mai multe ori, pergolele vin prinse de un perete de sprijin. De obicei, cu stâlpi de susținere în față, în varianta clasică, însă se pot personaliza și cu tiranți de prindere. Dar există și situații când pergolele au nevoie de structură independentă de clădiri. Sau să fie instalate pe structuri deja existente.

Însă fiecare proiect are specificul lui, și fiecare terasă are nevoie de o soluție fiabilă care să o reprezinte. Astfel se face că, pentru fiecare client în parte, echipa Pergole de Lux găsește soluții specifice. Soluții care să satisfacă nevoile clientului și nevoile terasei, pe termen cât mai lung.

Este important ca, atunci când vrei să găsești o soluție pentru a utiliza terasa, să analizezi opțiunile. De cele mai multe ori, prețul este elementul de decizie care primează. Însă calitatea, funcționalitatea și modul cum va arăta terasa ta ar trebui, de asemenea, să te ajute să iei o decizie.

 

Dacă ești interesat să faci o investiție inteligentă în terasa ta, află aici pe site mai multe detalii despre pergola bioclimatică. De asemenea, ne poți contacta când ești pregatit/ă, și poți discuta mai multe cu noi și specialiștii noștri.