skip to Main Content
Menu
Pergola, O Investitie Inteligenta

Pergola, o investitie inteligenta

De-a lungul timpului pergolele au suferit diverse modificari, atat ca si structura si functionalitate, cat si ca design. Insa, chiar daca au suferit modificari, au ramas o investitie pe care merita sa o faci in terasa ta. Astfel, o pergola devine o investitie inteligenta, despre care iti vorbim mai jos.

 

Pergola, o investitie inteligenta in terasa ta

Pergolele au evoluat precum numele lor. Daca in trecut popoarele le numeau „ pergulas”, astazi numele de „pergola” il umbreste pe acesta. Iar daca vorbim despre pergole retractabile, ramanem cu gandul in viitor. Pentru ca asta sunt, defapt, pergolele, niste investitii de viitor.

In ce consta aceasta investitie in viitor? Intr-o pergola pe care sa o poti folosi in orice anotimp, fara sa schimbi sistemele sau sa le strangi peste iarna. Iar acest lucru este posibil datorita sistemelor de aluminiu rezistente din care sunt confectionate pergolele, si a elementelor de calitate.

Pergolele despre care iti vorbim noi sunt Pergolele Bioclimatice, niste sisteme inovative cu care probabil te-ai mai intalnit pana acum. Daca nu, ceea ce este important sa stii este ca acestea acopera terasele cu un acoperis cu lamele de aluminiu rezistent la zapada. Lamelele de aluminiu sunt rotative si retractabile, si iti pot regla atat luminozitatea pe terasa cat si proteja terasa de zapada.

 

Stim cat de important este timpul pentru tine. Avand in vedere ca traim in era vitezei, suntem convinsi ca iti doresti o structura care sa reziste in timp si care sa te bucure pe deplin, iar pergola bioclimatica chiar asta face. Indiferent daca ai o afacere sau  doresti sa iti amenajezi terasa pentru propriul confort, o pergola retractabila este o investitie inteligenta.

 

Investeste in Pergola care te avantajeaza!

Dintre toate modelele de pergole pe care le intalnesti, cu siguranta exista o varianta care se potriveste cel mai bine cu terasa ta. Aceasta este situatia ideala, defapt. Ca, atunci cand investesti in terasa ta, sa alegi varianta cea mai potrivita.

De cele mai multe ori, pergolele vin prinse de un perete de sprijin. De obicei, cu stalpi de sustinere in fata, in varianta clasica, insa se pot personaliza si cu tiranti de prindere. Dar exista si situatii cand pergolele au nevoie de structura independenta de cladiri. Sau sa fie instalate pe structuri deja existente.

Insa fiecare proiect are specificul lui, si fiecare terasa are nevoie de o solutie fiabila care sa o reprezinte. Astfel se face ca, pentru fiecare client in parte, echipa Pergole de Lux gaseste solutii specifice. Solutii care sa satisfaca nevoile clientului si nevoile terasei, pe termen cat mai lung.

Este important ca, atunci cand vrei sa gasesti o solutie pentru a utiliza terasa, sa analizezi optiunile. De cele mai multe ori, pretul este elementul de decizie care primeaza. Insa calitatea, functionalitatea si modul cum va arata terasa ta ar trebui, de asemenea, sa te ajute sa iei o decizie.

 

Daca esti interesat sa faci o investitie inteligenta in terasa ta, afla aici pe site mai multe detalii despre pergola bioclimatica. De asemenea, ne poti contacta cand esti pregatit/a, si poti discuta mai multe cu noi si specialistii nostri.